Forbind et tredjepartsdomæne med Shopify til din B2B-kundekonto-side

Hvis du bruger Shopify B2B-funktionen, kan du oprette et underdomæne, der er baseret på dit tredjepartsdomæne, der peger på siden B2B-kundekonti. Du kan derefter give den tilsvarende webadresse til dine nye B2B-kunder, så de kan oprette en konto i din B2B-butik.

Det domænenavn, du opretter, er et underdomæne af dit primære domænenavn, som du bruger til din butik. Underdomænet bliver det primære domænenavn for siden med kundekonti.

I dette tilfælde starter du processen fra afsnittet Indstillinger > Betaling og konti i Shopify-administratoren i stedet for afsnittet > Domæner.Hvis du prøver at starte fra afsnittet Domæner-indstillinger, får du en fejlmeddelelse.

Inden du begynder

Du skal have følgende oplysninger for at kunne fuldføre denne procedure:

• Dine loginoplysninger til din konto hos en tredjepartsudbyder af domæner
  • Din domæneudbyders krav

Trin 1: Opret underdomænet for din side med kundekonti

1. Gå til Indstillinger > Betaling og konti i din Shopify-administrator.

2. Gå til afsnittet Kundekonto-URL'er under Kasse og kundekonti-siden.

3. Klik på Skift domæne under feltet Nye kundekonti. Dialogboksen Skift kundekonti-domæne vises.

4. I feltet kundekonti-domæne, indtast en beskrivende streng, der identificerer domænenavnet som det, der bruges til kundekonti. Hvis du f.eks. angiver myaccount, skal du oprette følgende webadresse for din kunde: myaccount.your-store.com.

5. Klik på Fortsæt. Du bliver ført til siden Forbind eksisterende domæne under indstillingerne Domæner.

6. Hvis du vil ændre indstillingerne for din domæneudbyder-konto, skal du klikke på Følg vejledning til indstillinger. Du bliver ført til din domæneudbyders website.

Trin 2: Opret en ny CNAME-post i indstillingerne for din konto hos udbyderen af dit tredjepartsdomæne

1. Log ind på din konto på domæneudbyderens website.

2. Find DNS-indstillingerne eller området til domæneadministration.

3. Gør følgende.

4. Gem dine ændringer. Du returneres til siden Forbind eksisterende domæne i Shopify-administratoren.

Trin 3: Bekræft, at domænet for kundekontoen er knyttet til Shopify

1. Klik på Bekræft forbindelse på siden, under Forbind eksisterende domæne.

2. Når domænenavnet for din kundekonto er tilknyttet og bekræftet, skal du klikke Tilbage til kundekonti. På siden Betaling og kundekonti vises Connected label i feltet Nye kundekonti.

Det kan tage op til 48 timer at bekræfte dit domæne.