Knyt dit tredjepartsdomæne til Shopify automatisk

Hvis du har købt dit domæne fra Google Domains eller 1&1 IONOS, kan du knytte dit domæne til Shopify automatisk.

Hvis du vil fuldføre denne proces, skal du have loginoplysningerne til kontoen hos udbyderen af dit tredjepartsdomæne.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Domæner i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilknyt eksisterende domæne.
  3. Angiv dit domæne, som f.eks. johns-apparel.info, og klik derefter på Næste.
  4. Klik på Tilknyt automatisk.
  5. Log ind på din Google Domains- eller 1&1 IONOS-konto, hvis det er nødvendigt.
  6. Klik på Tilknyt, og klik derefter på Luk.

Det kan tage op til 48 timer, før dit domæne er blevet bekræftet. Når dit domæne er blevet bekræftet, vil det blive vist i afsnittet TREDJEPARTSDOMÆNER på siden Domæner og have status som Tilsluttet.

Hvis du har problemer med at opsætte dit domæne automatisk, kan du prøve at tilknytte det manuelt fra din konto hos tredjepartsudbyderen af dit domæne.

På denne side

Næste trin

Når du har knyttet dit domæne til Shopify, kan du fuldføre følgende trin: