Je externe domein automatisch aan Shopify koppelen

Als je je domein bij Google Domains, GoDaddy of 1&1 IONOS hebt gekocht, kun je het automatisch aan Shopify koppelen.

Om deze procedure te voltooien, heb je de inloggegevens voor je externe domeinprovideraccount nodig.

Stappen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Instellingen > Domeinen.
  2. Klik op Bestaand domein koppelen.
  3. Voer je domein in, zoals johns-apparel.info en klik vervolgens op Volgende.
  4. Klik op Automatisch koppelen.
  5. Log zo nodig in bij je Google Domains- of 1&1 IONOS-account.
  6. Klik op Koppelen en klik vervolgens op Sluiten.

Het kan tot 48 uur duren voordat je domein wordt geverifieerd. Nadat je domein is geverifieerd, krijgt het de status Gekoppeld in het gedeelte DOMEINEN VAN DERDEN op de pagina Domeinen.

Indien je problemen ondervindt bij het automatisch instellen van je domein, probeer het dan handmatig te koppelen vanuit je externe domeinprovideraccount.

Op deze pagina

Volgende stappen

Nadat je je domein aan Shopify hebt gekoppeld, kun je de volgende stappen uitvoeren:

Klaar om te beginnen met verkopen met Shopify?

Probeer het gratis