Koppel je externe domein automatisch aan Shopify

Als je jouw domein hebt gekocht van Google Domains, GoDaddy of 1&1 IONOS, kun je je domein automatisch verbinden met Shopify.

Om deze procedure te voltooien, moet je je aanmeldingsgegevens hebben voor je externe domeinprovider-account.

Stappen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Instellingen > Domeinen.

2. Klik op Bestaand domein koppelen.

3. Voer je domein in, zoals johns-apparel.info en klik vervolgens op Volgende.

4. Klik op Automatisch verbinden.

5. Meld je zo nodig aan bij je Google Domains-, GoDaddy- of 1&1 IONOS-account.

6. Klik op Verbinden en klik vervolgens op Sluiten.

Het kan tot 48 uur duren voordat je domein wordt geverifieerd. Nadat het is geverifieerd, wordt je domein vermeld in het gedeelte DOMEINEN VAN DERDEN van de Domeinen-pagina met de status Verbonden.

Als je problemen hebt bij het automatisch instellen van je domein, probeer dit handmatig te koppelen vanuit je third-party domeinprovideraccount.

Volgende stappen

Nadat je je domein hebt verbonden met Shopify, doe je het volgende: