Aandachtspunten voor het gebruik van een externe domein voor je onlinewinkel

Lees de volgende aandachtspunten voordat je je externe domein aan Shopify koppelt:

• Het gebruik van externe proxy's wordt niet ondersteund op Shopify en kan ervoor zorgen dat je winkel te maken krijgt met onverwachte gedragingen of serviceonderbrekingen. Shopify is niet verantwoordelijk voor gegevensverliezen of winkelstoringen als gevolg van niet-ondersteunde configuraties.

• Shopify-ondersteuning kan niet voor jou inloggen bij je third-party domeinaccount, zelfs als je daarvoor expliciete toestemming geeft. Als je hulp nodig hebt bij de instellingen voor je third-party domein, neem dan contact op met het ondersteuningsteam van je third-party provider.

• Als je van Shopify ondersteuning wilt krijgen voor je domeininstellingen en al je domeininstellingen rechtstreeks in je Shopify-beheercentrum wilt beheren, kun jeje third-party domein overdragen naar Shopify.

• Je hoeft geen records voor de autorisatie van de certificeringsinstantie (CAA) te gebruiken. Als je echter verplicht bent ze te gebruiken, moet je ervoor zorgen dat de volgende certificeringsinstanties (CA) aan elk CAA-record worden toegevoegd: