Aandachtspunten voor het gebruik van een extern domein voor je webshop

Lees de volgende aandachtspunten voordat je je externe domein aan Shopify koppelt:

• Het gebruik van externe proxy's wordt niet ondersteund op Shopify en kan ervoor zorgen dat je winkel te maken krijgt met onverwachte gedragingen of serviceonderbrekingen. Shopify is niet verantwoordelijk voor gegevensverliezen of winkelstoringen als gevolg van niet-ondersteunde configuraties.
  • Shopify Support kan niet voor jou inloggen bij je externe domeinaccount, zelfs niet als je daarvoor expliciete toestemming geeft. Als je hulp nodig hebt bij de instellingen voor je externe domein, neem dan contact op met het ondersteuningsteam van je externe provider.
  • Als je ondersteuning wilt krijgen van Shopify voor je domeininstellingen en al je domeininstellingen rechtstreeks in het Shopify-beheercentrum wilt beheren, kun je je externe domein overdragen aan Shopify.
  • Je hoeft geen records voor de autorisatie van de certificeringsinstantie (CAA) te gebruiken. Als je echter verplicht bent ze te gebruiken, moet je ervoor zorgen dat de volgende certificeringsinstanties (CA) aan elk CAA-record worden toegevoegd: