Je domeininstellingen beheren in Shopify

Nadat je een domein hebt toegevoegd aan Shopify, beheer je de domeininstellingen voor je onlinewinkel vanuit je Shopify-beheercentrum. Je kunt kiezen welk domein klanten zien wanneer ze in je onlinewinkel rondkijken en andere domeinen omleiden naar dit domein.

Als je een door Shopify beheerd domein hebt, kun je ook het volgende doen vanuit je Shopify-beheercentrum:

• automatische verlenging voor je domein configureren;
  • subdomeinen toevoegen;
  • je DNS-instellingen bewerken
  • je registrarinformatie aanpassen

Je beheert je domeininstellingen voor je onlinewinkel op de pagina Domeinen in je Shopify-beheercentrum. Als je het Groothandelskanaalgebruikt, beheerde domeininstellingen voor je groothandel in de sectie Domeinen in het Groothandelskanaal.