Flytning af en offlinevirksomhed til onlinesalg

Når kunderne ikke kan købe dine produkter personligt, giver onlinesalg dine kunder en anden mulighed for at købe produkter og kommunikere med din virksomhed. Det giver desuden kunderne flere oplysninger om din virksomhed, et sted, hvor de kan skrive anmeldelser og en mulighed for at tilmelde sig e-mail fra din virksomhed.

Start din webshop

Besøg shopify.com for at starte din webshop med en 14-dages gratis prøveperiode. Angiv din mailadresse, din adgangskode og din virksomheds navn. Din virksomheds navn bruges i din butiks standardwebadresse, som dine kunder bruger til at købe varer i din butik. Når du har påbegyndt din prøveperiode, kan du købe eller tilknytte en eksisterende webadresse som din standardwebadresse.

Produkter

Når du slår dine produkter op online, skal du skrive beskrivende titler og nøjagtige beskrivelser og tage tydelige billeder af dem. Kunderne vil vide meget mere om et produkt, når de køber det online, fordi de ikke kan se og mærke det fysisk.

Der er forskellige metoder til at få dine produkter ind på din Shopify-konto, afhængigt af hvor mange produkter du vil tilføje, og om du allerede har oplysninger om dem online:

• Hvis du vil tilføje produkter direkte i Shopify-administratoren, kan du få mere at vide under Tilføj et nyt produkt.
  • Hvis du vil tilføje flere produkter samtidigt ved hjælp af en CSV-fil, kan du få mere at vide under Import af produkter med en CSV-fil.
  • Hvis dine produkter findes i en tredjeparts POS-software, kan du importere dem til Shopify med det helt nye Shopify POS.
  • Hvis dine produkter allerede findes på et website med e-handel fra en tredjepart, skal du undersøge, om du kan bruge Shopifys Importer-app.

Når du har tilføjet dine produkter, kan du arrangere dem i kollektioner. Kollektioner giver dig mulighed for at fremhæve bestemte produkter på forskellige sider på dit website, anvende rabatkoder på bestemte produktgrupper eller fremhæve bestemte produkter på din startside. Få mere at vide under Kollektioner.

Gavekort

Ud over dine produkter kan du også sælge gavekort. Gavekort er en hurtig måde for din virksomhed at sælge online på. Dine kunder kan købe gavekort, som leveres via e-mail. Som standard udløber de gavekort, du opretter, aldrig.

Efterhånden som du lancerer nye produkter, som kan købes online, eller gør dine produkter tilgængelige til lokal levering eller afhentning, kan kunderne indløse gavekort ved betaling. Få mere at vide under Salg af gavekort.

Forbered siderne til dit website

Hvert produkt og hver kollektion, som du opretter, får automatisk tildelt en side i din webshop, men din startside og alle andre sider skal opretter manuelt.

Startside

Din startside er normalt den første side, folk får adgang til, når de finder din virksomhed online. Denne side bør indeholde din branding, fremhævede produkter, særlige tilbud og eventuelle vigtige oplysninger, som dine kunder har brug for at vide.

Tilpassede sider

Du kan oprette tilpassede sider til andre oplysninger, som kunne interessere kunderne. Mange virksomheder har følgende tilpassede sider:

• Om os
  • Kontakt os
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Forsendelsesinformation

Du kan få mere at vide om, hvordan du opretter tilpassede sider, under Sider.

Blogsider

Du kan oprette og administrere blogs og blogopslag i din webshop. Blogs er en udbredt måde at skabe yderligere indhold vedrørende dine produkter eller fremhæve ændringer inden for din branche eller niche. Blogs kan hjælpe med at øge trafikken til dit website og tilbyde indhold, som dine kunder kan dele på sociale medier.

Få mere at vide om Blogs.

Politiksider

Politiksider hjælper kunderne med at forstå, hvordan din virksomhed arbejder, og forklarer, hvordan du håndterer levering, tilbagebetalinger og databeskyttelse. Disse politikker vises som standard i din betalingsproces, men du kan oprette direkte links til dem i dine websitemenuer.

Shopify tilbyder skabeloner til mange politikker, som du kan justere, så de passer til din virksomhed. Du kan få mere om, hvordan du opretter og redigerer en politik, under Tilføjelse af butikkens politikker.

Betalingsudbydere

Hvis du tilmelder dig en Shopify-konto i et land, der er kvalificeret til Shopify Payments-betalingsgatewayen, konfigureres din virksomhed automatisk med Shopify Payments, og du kan acceptere betalinger med det samme. Før du kan acceptere din første ordre, skal du sørge for, at dine produkter er tilladte ifølge Servicevilkår for Shopify Payments.

Hvis du ikke er kvalificeret til Shopify Payments, skal du tilmelde dig en betalingsgateway fra tredjepart for at acceptere kreditkortbetaling. Når du beslutter dig til en betalingsgateway, skal du undersøge for kreditkort- og transaktionsgebyrer, servicevilkår, udbetalingsplaner og tilgængelige valutaer. Tjek, hvilke gateways der er tilgængelige for dit land, tilmeld dig en konto med den gateway, du ønsker, og knyt den til din Shopify-konto.

Hvis du ikke accepterer kreditkortbetalinger, kan du aktivere nogle alternative betalingsmetoder eller manuelle betalingsmetoder, som kunderne kan vælge ved betaling.

Levering

Når du sælger online, skal du have en metode til at sende dine produkter til dine kunder. Du kan tilbyde dine kunder lige så mange leveringsmuligheder, som du vil, for at sørge for, at de får deres ordrer på den måde, der fungerer bedst for dem.

Bemærk: Hvis du sælger digitale varer, som f.eks. kunst eller digitale gavekort, skal du sørge for at fravælge Dette er et fysisk produkt i disse produkters oplysninger, så kunderne ikke bliver opkrævet leveringsgebyrer for disse produkter.

Du kan oprette generelle leveringspriser, som gælder for alle dine produkter, og oprette specifikke priser, som kun gælder for specifikke produkter, ved at oprette leveringsprofiler. I hver leveringsprofil skal du oprette leveringszoner for at angive, hvilke lande du vil levere til, og derefter oprette leveringspriser for hver leveringszone. Hvis du f.eks. sender til både Canada og USA, kan du oprette en leveringszone for hvert land og opkræve forskellige leveringsbeløb for hver leveringszone.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du opretter leveringsprofiler, under Leveringsprofiler.

Du kan tilbyde faste leveringspriser, betingede faste leveringspriser baseret på vægten af eller prisen for en kundes indkøbskurv, og leveringspriser beregnet direkte af tredjepartstransportfirmaet fra USPS, UPS, Canada Post og DHL Express. Du kan få mere at vide om leveringspriser under Konfiguration af leveringspriser. Du kan også angive lokale leveringspriser for kunder, som bor i nærheden af din virksomhed.

Fortæl shoppere, at du er klar til handel

Der er ingen garanti for fodtrafik, når du åbner en onlinevirksomhed. Du er nødt til at fortælle kunderne, hvor du er. Der er mange muligheder for, at virksomheder kan markedsføre sig online. Du er muligvis nødt til at eksperimentere med forskellige muligheder, før du finder dem, der fungerer bedst for din virksomhed.

Søgemaskineoptimering (SEO)

A lot of marketing and search engine results rely on specific words being matched to your business. Consider the keywords that you want to focus on. Using specific keywords in your business descriptions, product titles and descriptions, and marketing will help with your search engine optimization, or SEO, which helps you rank higher on search results pages when people search for your keywords. For more information, refer to Developing a marketing plan.

Markedsføringsapps

Værktøjer til markedsføringsautomatisering, som f.eks. Kit, kan hjælpe dig med at sætte mål og administrere din markedsføring. Se Shopify App Store for andre apps til markedsføring.

In general, the more links that exist on the internet that lead to your website, the better. Consider writing a blog article and sending it to various blogs that write about your niche or industry. Asking them to publish an article about you, perhaps in exchange for adding a link to their blog on your website, can be a good way to bring traffic to your website.

Other methods to get more links include reaching out to social media influencers, offering contests, and posting your own blog content.

Målrettede annoncer

Brug af målrettede annoncer i søgemaskiner og på websites for sociale medier er en anden måde at annoncere for din virksomhed over for personer, som, du mener, der er størst sandsynlighed for, vil bestille dine produkter. Du kan angive en målgruppe for dine annoncer, så annonceudbyderen kun viser dine annoncer til personer, der opfylder de kriterier, du vælger. Hvis du f.eks. sælger babytøj, kan du indstille dine annoncer til kun at blive vist til personer, der har små børn eller børnebørn.

Skiltning

Hvis du har en detaillokation, kan du skilte i din butik for at give kunderne besked om, hvor de kan købe dine produkter online. Brug Shopifys skiltedesigner til at oprette et tilpasset skilt med en QR-kode, som kunderne kan scanne for at besøge din butik. Du kan vælge mellem en række forskellige skabeloner og tilpasse skiltet med en personlig besked.