Shopify-kaupan valmistelu julkaisemista varten

Tee muutamia testitilauksia ennen kaupan julkaisemista tutustuaksesi maksu­prosessiin. Kun olet valmis, poista salasana käytöstä kaupastasi, niin se avautuu yleisölle.

Testitilauksen tekeminen

Testitilauksella voit tarkistaa, että seuraavat kauppasi osa-alueet ovat toiminnan kannalta kunnossa:

Testitilauksista ei veloiteta maksuja. Tee vähintään yksi testitilaus kaupan asennuksen aikana ja aina, kun teet muutoksia maksuasetuksiin.

Tämä osio käsittelee testitilausten tekemistä Shopify Paymentsia käyttäen. Jos et käytä kyseistä palvelua, on kaksi muuta tapaa tehdä testitilaus:

Testitilan ottaminen käyttöön

Tee näin:

1. Klikkaa Shopify Payments -osiossa Muokkaa.

2. Valitse Käytä testitilaa.

3. Klikkaa Tallenna.

Onnistuneiden ostotapahtumien simulointi

Tee näin:

1. Siirry verkkokauppaasi.
  2. Lisää tuote ostoskoriin.
  3. Suorita kaupan maksuprosessi aivan kuin olisit tuotteen ostanut asiakas. Kun sinua pyydetään syöttämään luottokorttitiedot maksun yhteydessä, käytä seuraavia tietoja:
    • Kortissa oleva nimi: syötä ainakin kaksi satunnaista sanaa.
    • Voimassaolon päättymispäivä: anna mikä tahansa tulevaisuudessa oleva päivämäärä.
    • CVV: syötä satunnaiset kolme numeroa.
    • Kortin numero: käytä seuraavia numeroita:
Testiluottokortin tiedot
Korttityyppi Testinumero
Visa 4242424242424242
Mastercard 5555555555554444
American Express 378282246310005
Discover 6011111111111117
Diners Club 30569309025904
JCB 3530111333300000

Epäonnistuneiden osto­tapahtumien simulointi

Jos haluat nähdä luottokorttia koskevat virheilmoitukset, joita asiakas saattaa saada kassalla, voit simuloida erilaisia epäonnistuneita tapahtumia:

• Voit tuottaa Kortti on hylätty ‑viestin käyttämällä luottokortin numeroa 4000000000000002.
  • Voit tuottaa Väärä numero ‑viestin käyttämällä luottokortin numeroa 4242424242424241.
  • Voit simuloida kiistanalaista tapahtumaa käyttämällä luottokortin numeroa 4000000000000259.
  • Voit tuottaa Väärä voimassaolon päättymiskuukausi ‑viestin käyttämällä virheellistä voimassa­olon päättymis­kuukautta, esimerkiksi 13.
  • Voit tuottaa Väärä voimassa­olon päättymis­vuosi ‑viestin käyttämällä mennei­syydessä olevaa voimassa­olon päättymisvuotta.
  • Voit tuottaa väärä CVV ‑viestin syöttämällä kaksinumeroisen CVV-numeron.

Verkkokaupan salasanan poistaminen käytöstä

Kun olet valmis julkaisemaan kaupan, voit poistaa verkkokaupan salasanan käytöstä.

Tee näin:

1. Valitse Shopifyn Admin-sivulta Verkkokauppa > Asetukset.

2. Poista valinta Salasanasivu-osion Ota salasanasivu käyttöön -kohdasta.