Shopify-kaupan valmistelu julkaisemista varten

Tee muutamia testitilauksia ennen kaupan lanseerausta tutustuaksesi maksuprosessiin. Kun olet valmis, poista salasana käytöstä kaupastasi, niin se avautuu yleisölle.

Testitilauksen tekeminen

Testitilauksella voit tarkistaa, että seuraavat kauppasi osa-alueet ovat toiminnan kannalta kunnossa:

Testitilauksista ei veloiteta veloituksia. Tee vähintään yksi testitilaus kaupan asennuksen aikana ja aina, kun teet muutoksia maksuasetuksiin.

Tapahtuman testaaminen Shopify Paymentsin testitilassa

Voit ottaa Shopify Paymentsin testitilan käyttöön milloin tahansa Shopify-ylläpitäjästä. Testitilassa voit simuloida onnistuneita tapahtumia ja epäonnistuneita tapahtumia eri tapahtumavirtojen esikatselua varten. Kun olet tehnyt testitilaukset, muista poistaa testitila käytöstä, jotta voit hyväksyä todellisia maksuja asiakkailtasi. Lue lisää testitilasta.

Tee näin:

Muiden maksuportaalien tapahtumien testaaminen

Jos et käytä Shopify Paymentsia, voit tarkistaa, onko maksuportaalin tarjoajalla ratkaisuja tapahtumien testaamiseen. Jos maksuportaalin tarjoajalla ei ole vaihtoehtoja tapahtumien testaamista varten, voit tehdä testitilauksen seuraavilla tavoilla:

Esikatsele kauppaasi

Voit esikatsella myyntipaikkaasi, ennen kuin poistat salasanasi. Siirry Shopify-ylläpitäjässä Myyntikanavat-osioon ja vie hiiri Verkkokauppa-kohdan päälle. Klikkaa sen jälkeen näkyvissä olevaa silmäkuvaketta.

Esikatselu avautuu uudelle välilehdelle ja näyttää kauppasi sellaisena, kuin se näkyy asiakkaalle. Voit palata Shopify adminiin palaamalla edelliselle välilehdelle tai klikkaamalla kohtaa Siirry ylläpitäjään näytön alareunasta.

Verkkokaupan salasanan poistaminen käytöstä

Ilmaisen kokeilun aikana verkkokauppasi on automaattisesti suojattu salasanalla. Salasanasivulla voit luoda salasanan ja lisätä mukautetun viestin kaupassasi käyville asiakkaille.

Kun olet valmis lanseeraamaan kauppasi, voit poistaa verkkokauppasi salasanan käytöstä. Jos olet valmis lanseeraamaan kauppasi ilmaisen kokeilun aikana, valitse tilaussopimus, jotta voit poistaa verkkokaupan salasanan.

Verkkokaupan salasanan voi poistaa kahdella tavalla: Teemat-sivulta tai Shopify Adminin Verkkokauppa-kohdan Asetukset-sivulta.

Verkkokaupan salasanan poistaminen Teemat-sivulla

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Verkkokauppa > Teemat.
  2. Näytössä on banneri, jossa lukee: "Verkkokauppasi on suojattu salasanalla." Napsauta Poista salasana. Jos banneria ei näy, verkkokauppaasi ei ole suojattu salasanalla.

Verkkokaupan salasanan poistaminen Asetukset-sivulla

1. Valitse Shopifyn Admin-sivulta Verkkokauppa > Asetukset.

2. Poista Salasanasuojaus-osiosta valinta kohdasta Rajoita pääsyä salasanalla.