Shopify-kaupan valmistelu julkaisemista varten

Ennen kuin julkaiset kaupan, tee muutamia testitilauksia nähdäksesi, miten maksuprosessi toimii. Kun olet valmis, poista kauppasi salasana käytöstä, jotta kauppa on avoinna yleisölle.

Tee testitilaus

Tekemällä testitilauksen voit varmistaa, että seuraavat kaupan osat toimivat oikein:

Testitilauksista ei veloiteta maksuja. Tee vähintään yksi testitilaus kaupan asennuksen aikana ja aina, kun teet muutoksia maksuasetuksiin.

Tässä osiossa kerrotaan, miten testitilauksia tehdään Shopify Payments -palvelua käyttäen. Jos et käytä Shopify Payments -palvelua, voit tehdä testitilauksen kahdella tavalla:

Ota testitila käyttöön

Työvaiheet:

1. Napauta Shopify Payments-osiossa Muokkaa.

2. Valitse Käytä testitilaa.

3. Napauta Tallenna.

Simuloi onnistuneita tapahtumia

Työvaiheet:

1. Siirry verkkokauppaasi.

2. Lisää tuote ostoskoriin.

3. Suorita kaupan maksuprosessi aivan kuin olisit tuotteen ostanut asiakas. Kun sinua pyydetään syöttämään luottokorttitiedot maksun yhteydessä, käytä seuraavia tietoja:

• Kortissa oleva nimi: syötä vähintään kaksi sanaa.
  • Voimassaolon päättymispäivä: anna mikä tahansa tulevaisuudessa oleva päivämäärä.
  • CVV: syötä kolme numeroa.
  • Kortin numero: käytä seuraavia numeroita:
Visa 4242424242424242
Mastercard 5555555555554444
American Express 378282246310005
Discover 6011111111111117
Diners Club 30569309025904
JCB 3530111333300000

Epäonnistuneiden tapahtumien simulointi

Jos haluat nähdä luottokorttia koskevat virheilmoitukset, joita asiakas saattaa saada kassalla maksun yhteydessä, voit simuloida erilaisia epäonnistuneita tapahtumia:

• Voit tuottaa Kortti on hylätty -viestin käyttämällä luottokortin numeroa 4000000000000002.
  • Voit tuottaa Väärä numero -viestin käyttämällä luottokortin numeroa 4242424242424241.
  • Voit simuloida kiistanalaista tapahtumaa käyttämällä luottokortin numeroa 4000000000000259.
  • Voit tuottaa väärä voimassaolon päättymiskuukausi -viestin käyttämällä virheellistä voimassaolon päättymiskuukautta, esimerkiksi 13.
  • Voit tuottaa väärä voimassaolon päättymisvuosi -viestin käyttämällä menneisyydessä olevaa voimassaolon päättymisvuotta.
  • Voit tuottaa väärä CVV -viestin syöttämällä kaksinumeroisen CVV-numeron.

Verkkokaupan salasanan poistaminen käytöstä

Kun olet valmis julkaisemaan kaupan, voit poistaa verkkokaupan salasanan käytöstä.

Työvaiheet:

1. Valitse Shopifyn admin-sivulta Verkkokauppa > Asetukset.

2. Poista Salasana-sivu -osion Ota salasanasivu käyttöön -kohdan valinta.

3. Napauta Tallenna.