Marknadsplats för grossisthandel för återförsäljare

Faire-appen låter dig integrera ditt Shopify-konto med Faire och synkronisera dina inköp och ditt lager från Faire till Shopify. När du till exempel köper en produkt på Faire skapas en ny produktlistning i din Shopify-administratör. Du kan lagra din Shopify-butik med produkter från oberoende varumärken över hela världen från Faire Marketplace.

Detta kan hjälpa dig att hantera grossistköp sömlöst och effektivisera din verksamhet. Det tas inte ut några avgifter för att använda Faire-appen och för att konfigurera ditt Faire-konto.