Installera och konfigurera Faire-appen

Du kan installera och konfigurera Faire-appen i din Shopify-administratör. För att konfigurera din Faire-app måste du ansluta ditt Faire-konto till Shopify.

Installera Faire-appen

För att installera Faire-appen till din Shopify-administratör måste ditt företag vara baserat i ett berättigat land eller region.

Steg:

1. Gå till listningen Faire: Grossistförsäljning i Shopifys appbutik.
  2. Klicka på Installera.
  3. Klicka på Lägg till app.

Anslut eller skapa ditt Faire-konto

När du har installerat appen kan du ansluta ditt befintliga Faire-konto till Shopify eller registrera dig för ett nytt Faire-konto.

Anslut ditt Faire-konto

Om du redan har ett Faire-konto kan du ansluta det till ditt Shopify-konto.

Steg:

1. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.

2. På sidan Appar och försäljningskanaler klickar du på Faire: Sell Wholesale.

3. Klicka på Öppna försäljningskanal.

4. Klicka på Anslut Faire-konto.

5. Logga in på Faire-kontot med en e-postadress eller med ett Google- eller Apple-konto.

Registrera dig för Faire

Du kan skapa ett nytt Faire-konto och sedan ansluta det till din Shopify-administratör. Du måste uppfylla kontokraven för Faire-återförsäljare.

Steg:

1. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.

2. På sidan Appar och försäljningskanaler klickar du på Faire: Sell Wholesale.

3. Klicka på Öppna försäljningskanal.

4. Klicka på Registrera dig för Faire.

5. Under en ny flik fyller du i information om din grossistverksamhet och slutför registreringen.

När du har skapat ett Faire-konto klickar du på Anslut Faire-konto och loggar sedan in på ditt nya Faire-konto från applistningen Faire: Grossistförsäljning i din Shopify-administratör.

Nästa steg

När du har anslutit ditt Faire-konto till Shopify kan du konfigurera synkronisering och lagerinställningar för din Faire-app.