Faire-sovelluksen asentaminen ja määrittäminen

Voit asentaa ja määrittää Faire-sovelluksen Shopify-ylläpitäjässä. Faire-sovelluksen määrittäminen edellyttää, että yhdistät Faire-tilisi Shopifyhin.

Faire-sovelluksen asentaminen

Faire-sovelluksen asentaminen Shopify-ylläpitäjään edellyttää, että yrityksesi toimii kelvollisessa maassa tai kelvollisella alueella.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify App Storessa Faire: Buy Wholesale -sovelluslistaukseen.
  2. Klikkaa Asenna.
  3. Klikkaa Add app (Lisää sovellus) -valintaa.

Faire-tilin yhdistäminen tai luominen

Kun olet asentanut sovelluksen, voit yhdistää olemassa olevan Faire-tilisi Shopifyhin tai luoda uuden Faire-tilin.

Yhdistä Faire-tilisi

Jos sinulla jo on Faire-tili, voit yhdistää sen Shopify-tiliisi.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Faire: Sell Wholesale.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Yhdistä Faire-tili.

5. Kirjaudu Faire-tilillesi sähköpostiosoitetta, Google- tai Apple-tilillä käyttäen.

Faire-tilille kirjautuminen

Voit luoda uuden Faire-tilin ja liittää sen sitten Shopify-ylläpitäjään. Sinun on täytettävä Faire-jälleenmyyjätilin vaatimukset.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Faire: Sell Wholesale.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Kirjaudu Faire-tilille.

5. Täytä uudessa välilehdessä tukkuliiketoimintaasi koskevat tiedot ja viimeistele sitten rekisteröinti.

Kun olet luonut Faire-tilin, klikkaa Yhdistä Faire-tili ja kirjaudu sitten uuteen Faire-tiliisi Shopify-ylläpitäjän Faire: Buy Wholesale -sovelluksesta.

Seuraavat vaiheet

Kun olet yhdistänyt Faire-tilisi Shopifyhin, voit määrittää Faire-sovelluksen synkronointi- ja varastoasetukset.