Faire-sovelluksen asetusten määrittäminen ja hallinta

Kun olet määrittänyt Faire-sovelluksen, voit määrittää ja hallita synkronointi- ja varastoasetuksia Asetukset-sivulla. Voit myös katkaista Faire-tilisi yhteyden Shopifyhin.

Synkronointiasetusten määrittäminen

Voit valita, miten uudet Faire-tuotteet synkronoidaan Shopify-ylläpitäjään. Lisätietoja synkronointiasetuksista on seuraavassa taulukossa.

Fairen synkronointiasetukset
Synkronointiasetus Oikeuksien kuvaus
Luo uudet tuotelistaukset Shopifyssa automaattisesti Valitse, luodaanko Shopify-ylläpitäjässä uusi tuotelistaus, kun olet tehnyt ostoksen Fairessa. Voit valita, käytetäänkö uusissa tuoteluetteloissa automaattisesti luokkia.
Linkitä tuotteet automaattisesti vastaaviin SKU-koodeihin Shopifyssa Valitse, linkitetäänkö Faire-tuotteet, joilla on samat SKU-koodit, Shopify-tuotteisiin.
Julkaise tuotteet automaattisesti Shopifyssa Valitse, julkaistaanko uudet tuotelistaukset automaattisesti Fairesta verkkokauppaan.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Faire: Buy Wholesale.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Asetukset.

5. Klikkaa Synkronointiasetukset-osiossa käyttöön otettavan tai käytöstä poistettavan asetuksen vieressä olevaa Ota käyttöön- tai Poista käytöstä -vaihtoehtoa.

6. Klikkaa Tallenna.

Varastoasetusten määrittäminen

Voit valita, miten hallitset tuotevarastoasetuksia. Lisätietoja varastoasetuksista on seuraavassa taulukossa.

Fairen varastoasetukset
Varaston asetukset Oikeuksien kuvaus
Sisällytä tuotemerkit tuoteluetteloihin Valitse, sisällytetäänkö tuotemerkki tuoteluetteloon Shopifyssa. Tuotemerkki on sisällytetty tuoteluettelon otsikkoon.
Päivitä varastomäärä automaattisesti Valitse, haluatko päivittää tuotevaraston määrän automaattisesti POS:ssä Faire-tilauksen toimittamisen jälkeen.
Muunna jälleenmyyntihinta POS-oletusvaluutaksi Jos käytät POS:ssä eri valuuttaa kuin Fairessa, voit valita, muunnetaanko jälleenmyyntihinta POS-oletusvaluuttaan.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Faire: Buy Wholesale.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Asetukset.

5. Klikkaa Varastoasetukset-osiossa Ota käyttöön tai Poista käytöstä sen asetuksen vieressä, jonka haluat ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä.

6. Klikkaa Tallenna.

Faire-tilin yhteyden katkaiseminen

Jos et halua enää pitää Shopify-tiliäsi yhdistettynä Faireen, voit katkaista yhteyden.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Faire: Buy Wholesale.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Asetukset.

5. Klikkaa Tili-osiossa Katkaise yhteys.

6. Klikkaa Katkaise yhteys.