Konfigurering og administration af dine indstillinger for Faire-appen

Når du har opsat Faire-appen, kan du konfigurere og administrere dine præferencer for synkronisering og lagerbeholdning via siden Indstillinger. Du kan også fjerne tilknytningen af din Faire-konto fra Shopify.

Konfigurer dine synkroniseringspræferencer

Du kan vælge, hvordan du synkroniserer dine nye Faire-produkter med din Shopify-administrator. Gennemgå følgende tabel for at få mere at vide om synkroniseringspræferencer.

Faire-indstillinger for synkronisering
Indstillinger for synkronisering Beskrivelse
Opret automatisk nye varefortegnelser i Shopify Vælg, om du vil oprette en ny produktside i din Shopify-administrator, når du har foretaget et køb på Faire. Du kan vælge automatisk at anvende en kategori på dine nye produktsider.
Tilknyt automatisk varer med matchende SKU'er i Shopify Vælg, om du vil knytte Faire-produkter med identiske SKU'er til Shopify-produkter.
Udgiv automatisk varer i Shopify Vælg, om dine nye produktsider automatisk skal udgives fra Faire til din webshop.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Faire: Buy Wholesale.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Indstillinger.

5. I afsnittet Synkroniseringspræferencer klikker du på Slå til eller Slå fra ved siden af den indstilling, du ønsker at slå til eller fra.

6. Klik på Gem.

Konfigurer dine lagerpræferencer

Du kan vælge, hvordan du administrerer dine indstillinger for produktlager. Gennemgå følgende tabel for at få mere at vide om lagerpræferencer.

Faire-lagerindstillinger
Lagerindstilling Beskrivelse
Inkluder brandnavne i varefortegnelser Vælg, om du vil inkludere brandets navn på produktsiden i Shopify. Brandets navn er inkluderet i titlen på produktsiden.
Opdater automatisk lagerantal Vælg, om du vil opdatere dit produktlager automatisk i dit POS, når din Faire-ordre er leveret.
Konverter detailprisen til din POS-standardvaluta Hvis du bruger en anden valuta i dit POS end i Faire, kan du vælge, om du vil konvertere din detailpris til din POS-standardvaluta.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Faire: Buy Wholesale.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Indstillinger.

5. I afsnittet Lagerpræferencer klikker du på Slå til eller Slå fra ved siden af den indstilling, du ønsker at slå til eller fra.

6. Klik på Gem.

Fjern tilknytningen af din Faire-konto

Hvis du ikke længere ønsker, at din Shopify-konto skal være knyttet til Farie, kan du fjerne tilknytningen af din konto.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Faire: Buy Wholesale.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Indstillinger.

5. I afsnittet Konto klikker du på Fjern tilknytning.

6. Klik på Fjern tilknytning.