Installation og opsætning af Faire-appen

Du kan installere og opsætte Faire-appen i din Shopify-administrator. Hvis du vil opsætte din Faire-app, skal du knytte din Faire-konto til Shopify.

Installer Faire-appen

Hvis du vil installere Faire-appen i din Shopify-administrator, skal din virksomhed være baseret i et af de kvalificerede lande eller områder.

Trin:

1. Gå til appsiden Faire: Buy Wholesale i Shopify App Store.
  2. Klik på Installer.
  3. Klik på Tilføj app.

Tilknyt eller opret din Faire-konto

Når du har installeret appen, kan du knytte din eksisterende Faire-konto til Shopify eller tilmelde dig for at få en ny Faire-konto.

Tilknyt din Faire-konto

Hvis du allerede har en eksisterende Faire-konto, kan du knytte den til din Shopify-konto.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify Admin.

2. Klik på Faire: Sell WholesaleApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Tilknyt Faire-konto.

5. Log på din Faire-konto med din mailadresse eller din Google- eller Apple-konto.

Tilmeld dig Faire

Du kan oprette en ny Faire-konto og derefter knytte den til din Shopify-administrator. Du skal opfylde kravene til Faire-forhandlerkontoen.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify Admin.

2. Klik på Faire: Sell WholesaleApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Tilmeld dig Faire.

5. På en ny fane skal du udfylde oplysninger om din engrosvirksomhed og derefter fuldføre tilmeldingen.

Når du har oprettet en Faire-konto, skal du klikke på Tilknyt Faire-konto og derefter logge ind på din nye Faire-konto i appen Faire: Buy Wholesale i din Shopify-administrator.

Næste trin

Når du har knyttet din Faire-konto til Shopify, kan du konfigurere dine præferencer for synkronisering og lagerbeholdning i Faire-app.