Installere og sette opp Faire-appen

Du kan installere og konfigurere Faire-appen i Shopify-administrator. For å konfigurere Faire-appen må du koble Faire-kontoen din til Shopify.

Installer Faire-appen

For å installere Faire-appen til Shopify-administrator må bedriften din være basert i et av de kvalifiserte landene eller regionene.

Trinn:

1. Gå til appoppføringen Faire: Kjøp engros i Shopify App Store.
  2. Klikk på Installer.
  3. Klikk på Legg til app.

Koble til eller opprett en Faire-konto

Når du har installert appen, kan du koble den eksisterende Faire-kontoen din til Shopify eller registrere deg for en ny Faire-konto.

Koble til Faire-kontoen din

Hvis du allerede har en eksisterende Faire-konto, kan du koble den til Shopify-kontoen din.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Faire: Sell Wholesale fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Koble til Faire-konto.

5. Logg på Faire-kontoen din ved å bruke e-postadressen, eller en Google- eller Apple-konto.

Registrer deg for Faire

Du kan opprette en ny Faire-konto og deretter koble den til Shopify-administrator. Du må oppfylle kontokravene til Faire-forhandlere.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Faire: Sell Wholesale fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Registrer deg for Faire.

5. Fyll ut informasjon om engrosvirksomheten din i en ny fane og fullfør registreringen.

Når du har opprettet en Faire-konto, klikker du på Koble til Faire-konto, og logg deretter på den nye Faire-kontoen fra appen Faire: Kjøp engros i Shopify-administrator.

Neste steg

Når du har koblet Faire-kontoen til Shopify, kan du konfigurere synkroniserings- og lagerbeholdningsinnstillinger for Faire-appen.