De Faire-app installeren en instellen

Je kunt de Faire-app installeren en instellen in het Shopify-beheercentrum. Koppel je Faire-account aan Shopify om de Faire-app in te stellen.

De Faire-app installeren

Je kunt de Faire-app alleen installeren in het Shopify-beheercentrum als je bedrijf is gevestigd in een van de in aanmerking komende landen of regio's.

Stappen:

1. Ga naar de app-vermelding Faire: Buy Wholesale in de Shopify App Store.
  2. Klik op Installeren.
  3. Klik op App toevoegen.

Een Faire-account koppelen of aanmaken

Nadat je de app hebt geïnstalleerd, kun je je bestaand Faire-account koppelen aan Shopify of je aanmelden voor een nieuw Faire-account.

Je Faire-account koppelen

Als je al een bestaand Faire-account hebt, kun je dit koppelen aan je Shopify-account.

Stappen:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.

2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Faire: Sell Wholesale.

3. Klik op Verkoopkanaal openen.

4. Klik op Faire-account koppelen.

5. Log in op je Faire-account met je e-mailadres of je Google- of Apple-account.

Aanmelden voor Faire

Je kunt een nieuw Faire-account aanmaken en koppelen aan het Shopify-beheercentrum. Je kunt dit alleen doen als je voldoet aan de accountvereisten voor Faire-retailers.

Stappen:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.

2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Faire: Sell Wholesale.

3. Klik op Verkoopkanaal openen.

4. Klik op Aanmelden voor Faire.

5. Vul op een nieuw tabblad informatie over je groothandel in en voltooi de registratie.

Nadat je een Faire-account hebt aangemaakt, klik je op Faire-account koppelen en log je in bij je nieuwe Faire-account via de Faire: Buy Wholesale-app in het Shopify-beheercentrum.

Volgende stappen

Nadat je je Faire-account hebt gekoppeld aan Shopify, kun je je voorkeuren voor synchronisatie en voorraad in de Faire-app configureren.