Instellingen van de Faire-app configureren en beheren

Nadat je de Faire-app hebt ingesteld, kun je je voorkeuren voor synchronisatie en voorraad configureren en beheren via de pagina Instellingen. Je kunt je Faire-account ook loskoppelen van Shopify.

Synchronisatievoorkeuren configureren

Je kunt kiezen hoe je nieuwe Faire-producten synchroniseert met het Shopify-beheercentrum. Raadpleeg de volgende tabel voor meer informatie over synchronisatievoorkeuren.

Synchronisatie-instellingen in Faire
Synchronisatie-instellingen Beschrijving
Automatisch nieuwe artikelvermeldingen maken in Shopify Kies of je een nieuwe productvermelding wilt maken in het Shopify-beheercentrum nadat je een aankoop hebt gedaan op Faire. Je kunt selecteren om automatisch een categorie toe te passen op nieuwe productvermeldingen.
Automatisch artikelen koppelen aan overeenkomende SKU's in Shopify Kies of je Faire-producten met identieke SKU's aan Shopify-producten wilt koppelen.
Automatisch artikelen publiceren op Shopify Kies of je automatisch nieuwe productvermeldingen van Faire in je webshop wilt publiceren.

Stappen:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.

2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Faire: Buy Wholesale.

3. Klik op App openen.

4. Klik op Instellingen.

5. Klik in de sectie Synchronisatievoorkeuren op Inschakelen of Uitschakelen naast de instelling die je wilt in- of uitschakelen.

6. Klik op Opslaan.

Voorraadvoorkeuren configureren

Je kunt kiezen hoe je de instellingen voor productvoorraad beheert. Raadpleeg de volgende tabel voor meer informatie over voorraadvoorkeuren.

Voorraadinstellingen in Faire
Voorraadinstellingen Beschrijving
Merknamen opnemen in artikelvermeldingen Kies of je de merknaam wilt opnemen in de productvermelding in Shopify. De merknaam wordt opgenomen in de titel van de productvermelding.
Voorraadtelling automatisch bijwerken Kies of je de voorraadtelling van een product automatisch wilt bijwerken in de POS nadat een Faire-bestelling is bezorgd.
Winkelprijs omzetten naar je standaard POS-valuta Als je in de POS een andere valuta gebruikt dan in Faire, kun je kiezen of je de winkelprijs wilt omzetten in de standaard POS-valuta.

Stappen:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.

2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Faire: Buy Wholesale.

3. Klik op App openen.

4. Klik op Instellingen.

5. Klik in de sectie Voorraadvoorkeuren op Inschakelen of Uitschakelen naast de instelling die je wilt in- of uitschakelen.

6. Klik op Opslaan.

Je Faire-account loskoppelen

Als je niet langer wilt dat je Shopify-account is gekoppeld aan Faire, kun je je account ontkoppelen.

Stappen:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.

2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Faire: Buy Wholesale.

3. Klik op App openen.

4. Klik op Instellingen.

5. Klik in de sectie Account op Ontkoppelen.

6. Klik op Ontkoppelen.