Faire-groothandelsmarkt

Faire is een online B2B-marktplaats waar je contact kunt leggen met merken en retailers om te verkopen of te kopen als groothandel.

Merken kunnen hun Shopify-account integreren in Faire en verkopen als groothandel aan onafhankelijke retailers op de Faire-marktplaats. Producten, voorraad en bestellingen worden automatisch gesynchroniseerd van Faire naar Shopify.

Retailers kunnen hun Shopify-account integreren in Faire en hun Shopify-winkel bevoorraden met producten van onafhankelijke merken wereldwijd via de Faire-marktplaats. Aankopen en voorraad worden automatisch gesynchroniseerd tussen Faire en Shopify.

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van het Faire-verkoopkanaal, de Faire-app en het instellen van je Faire-account.

Hier vind je meer informatie over Faire en hoe dit jouw bedrijf ten goede kan komen. Als je een merk bent, klik je op Faire-groothandelsmarkt voor merken. Als je een retailer bent, klik je op Faire-groothandelsmarkt voor retailers.