Konfigurere og administrere innstillingene for Faire-appen

Når du har konfigurert Faire-appen, kan du konfigurere og administrere preferanser for synkronisering og lagerbeholdning fra siden Innstillinger. Du kan også koble Faire-kontoen fra Shopify.

Konfigurer synkroniseringsinnstillingene

Du kan velge hvordan du vil synkronisere Faire-produkter til Shopify-administrator. Se gjennom tabellen nedenfor for å finne ut mer om synkroniseringsinnstillinge.

Innstillinger for Faire-synkronisering
Synkroniseringsinnstilling Beskrivelse
Opprett automatisk nye vareoppføringer i Shopify Velg om du vil opprette en ny produktoppføring i Shopify-administrator etter at du har gjort et kjøp på Faire. Du kan velge å legge til en kategori automatisk i de nye produktoppføringene.
Koble automatisk til varer med samsvarende SKU-er i Shopify Velg om du vil koble Faire-produkter med samsvarende SKU-er Som Shopify-produkter.
Publiser automatisk produkter i Shopify Velg om du vil publisere de nye produktoppføringene fra Faire automatisk i nettbutikken.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Faire: Buy Wholesale fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne app.

4. Klikk på Innstillinger.

5. Klikk på Aktiver eller Deaktiver ved siden av innstillingen du vil aktivere eller deaktivere i seksjonen Synkroniseringsinnstillinger.

6. Klikk på Lagre.

Konfigurer innstillinger for lagerbeholdning

Du kan velge hvordan du vil administrere innstillingene for produktlagerbeholdning. Se gjennom tabellen nedenfor for å finne ut mer om innstillinger for lagerbeholdning.

Lagerbeholdningsinnstillinger i Faire
Innstilling for lagerbeholdning Beskrivelse
Inkluder merkenavn i vareoppføringer Velg om du vil inkludere merkevarenavnet i produktoppføringen i Shopify. Merkenavnet er inkludert i tittelen på produktoppføringen.
Oppdater lagerantall automatisk Velg om du vil oppdatere lagerbeholdningen for produkter automatisk i POS etter at Faire-bestillingen er levert.
Konverter utsalgsprisen til standard POS-valuta Hvis du bruker ulike valutaer i POS og Faire, kan du velge om du vil konvertere utsalgsprisen til standard POS-valuta.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Faire: Buy Wholesale fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne app.

4. Klikk på Innstillinger.

5. Klikk på Aktiver eller Deaktiver ved siden av innstillingen du vil aktivere eller deaktivere i seksjonen Innstillinger for lagerbeholdning.

6. Klikk på Lagre.

Koble fra Faire-kontoen din

Hvis du ikke lenger ønsker at Shopify-kontoen skal være koblet til Faire, kan du koble dem fra hverandre.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Faire: Buy Wholesale fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne app.

4. Klikk på Innstillinger.

5. Klikk på Koble fra i seksjonen Konto.

6. Klikk på Koble fra.