Konfigurera och hantera dina Faire-appinställningar

När du har konfigurerat Faire-appen kan du konfigurera och hantera dina synkroniserings- och lagerinställningar från sidan Inställningar. Du kan även koppla bort ditt Faire-konto från Shopify.

Konfigurera dina inställningar för synkronisering

Du kan välja hur du ska synkronisera dina nya Faire-produkter med din Shopify-administratör. Granska följande tabell för mer information om inställningar för synkronisering.

Inställningar för Faire-synkronisering
Inställning av synkronisering Beskrivning
Skapa nya artikellistningar i Shopify automatiskt Välj om du vill skapa en ny produktlistning i din Shopify-administratör efter det att du har handlat på Faire. Du kan välja att automatiskt tillämpa en kategori på dina nya produktlistningar.
Länka artiklar med matchande SKU:er i Shopify automatiskt Välj om du vill länka Faire-produkter med identiska SKU:er till Shopify-produkter.
Publicera artiklar i Shopify automatiskt Välj om du vill publicera dina nya produktlistningar från Faire till din webbutik automatiskt.

Steg:

1. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.

2. På sidan Appar och försäljningskanaler klickar du på Faire: Buy Wholesale.

3. Klicka på Öppna app.

4. Klicka på Inställningar.

5. I avsnittet Inställning av synkronisering klickar du på Slå på eller Stäng av bredvid inställningen för att slå på eller av.

6. Klicka på Spara.

Konfigurera dina lagerinställningar

Du kan välja hur du ska hantera dina produktlagerinställningar. Granska följande tabell för att lära dig mer om lagerinställningar.

Inställningar för Faire-lager
Lagerinställningar Beskrivning
Inkludera varumärkesnamn i artikellistningar Välj om du vill inkludera varumärkesnamnet i produktlistan i Shopify. Varumärkesnamnet ingår i produktlistningstiteln.
Uppdatera lagerantalet automatiskt Välj om du vill uppdatera ditt produktlager i dit kassasystem automatiskt efter det att din Faire-beställning har levererats.
Konvertera detaljhandelspris till din standardvaluta för kassasystemet Om du använder en annan valuta i ditt kassasystem än i Faire kan du välja om du vill konvertera ditt detaljhandelspris till din standardvaluta för ditt kassasystem.

Steg:

1. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.

2. På sidan Appar och försäljningskanaler klickar du på Faire: Buy Wholesale.

3. Klicka på Öppna app.

4. Klicka på Inställningar.

5. Klicka på Aktivera eller Inaktivera intill den inställning som du vill aktivera eller inaktivera i avsnittet Lagerpreferenser.

6. Klicka på Spara.

Koppla bort ditt Faire-konto

Om du inte längre vill att ditt Shopify-konto ska vara anslutet till Faire kan du koppla bort ditt konto.

Steg:

1. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.

2. På sidan Appar och försäljningskanaler klickar du på Faire: Buy Wholesale.

3. Klicka på Öppna app.

4. Klicka på Inställningar.

5. I avsnittet Konto klickar du på Koppla bort.

6. Klicka på Koppla bort.