Administrer din Marketplace-forbindelse af ordrer

Når du bruger Marketplace Connect, kan du automatisk importere ordrer fra dine markedspladser for at opfylde dem direkte i din Shopify-administrator.

Når en ordre er importeret, vises den i afsnittet Ordrer i din Shopify-administrator, som om den blev afgivet via din webshop. Når en ordre synkroniseres med din Shopify-administrator fra Marketplace Connect, vises markedspladsens navn i feltet Kanal på siden Ordrer. Få mere at vide om, hvordan du klargør dine ordrer.

Når ordrer er klargjort, synkroniserer Marketplace Connect automatisk leveringsstatusser og trackingopdateringer til den markedsplads, som ordren blev afgivet via.

For yderligere support til håndtering af Marketplace Connect-ordrer kan du kontakte Shopify Marketplace Connect-teamet via e-mail eller ved hjælp af chat-funktionen i appen.