Importér ordrer ved hjælp af Marketplace Connect

Du kan konfigurere dine ordrer til automatisk at importere fra en markedsplads til din Shopify-administrator, eller du kan importere en ordre manuelt.

Når en ordre er importeret, vises markedspladsens navn i feltet Kanal på siden Ordrer.

Indstillinger for ordreimport

Gennemgå følgende tabel for at få oplysninger om de forskellige indstillinger for ordreimport, du kan konfigurere ved hjælp af Marketplace Connect.

Indstilling Muligheder Beskrivelse
Import orders by product type Alle ordrer Sender all orders fra en markedsplads til Shopify for at blive klargjort.
Only orders with linked products Sender ordrer til din Shopify-administrator, som har produkter, der er knyttet til Marketplace Connect. Ordrer, der ikke er tilknyttet Shopify-produkter, sendes ikke.
Ingen ordrer Deaktiverer automatisk synkronisering af ordrer helt. Du kan stadig importere ordrer fra en markedsplads manuelt til din Shopify-administrator.
Import orders by fulfillment method Alle ordrer Synkroniserer all orders fra dine markedspladser fra en markedsplads med Shopify for at blive klargjort.
Kun klargjort af {marketplace} Synkroniserer kun ordrer, der kommer fra Klargjort af {marketplace}-produktfortegnelser, som er klargjort af den markedsplads, du er knyttet til.
Only fulfilled by merchant Dette synkroniserer kun ordrer, der kommer fra Klargjort af shopejer-fortegnelser, som er ordrer, som du planlægger at klargøre selv via din Shopify-administrator.
Import orders when Afventer Synkroniserer en ordre med din Shopify-administrator, så snart den er afgivet, uanset betalingsstatus.
Fuldført Synkroniserer kun en ordre med din Shopify-administrator, når kunden har betalt hele ordren.
Skattebehandling for {marketplace}-ordrer Withhold tax Når markedspladsen opkræver og betaler omsætningsskat på dine vegne for en ordre, importeres ordren til Shopify ekskl. skat fra ordreoplysningerne. Hvis du vælger Withhold tax, vises skatter ikke i din rapportering for markedspladsordrer i Shopify, og du kan i stedet finde dem i din rapportering på markedspladsen. Dette er standardindstillingen for skattebehandling på Marketplace Connect. Få mere at vide om skattebehandling for hver markedsplads, du opretter tilknyttelse til.
Send tax Når markedspladsen opkræver og betaler omsætningsskat på dine vegne for en ordre, importeres ordren til Shopify, inklusive skat i ordreoplysningerne. Hvis du vælger Send tax, vises ordreskatter for markedspladsen i din rapportering i Shopify. Få mere at vide om skattebehandling for hver markedsplads, du opretter tilknyttelse til.

Konfigurer automatiske importer af ordrer

Du kan konfigurere automatiske ordreimporter i afsnittet Indstillinger på Marketplace Connect. Hvis du har forbindelse til flere markedspladser, skal du gentage disse trin for hver markedsplads, som du vil administrere indstillinger for ordreimport for.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Apps og salgskanaler i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Marketplace Connect fra siden Apps og salgskanaler.
  3. Klik på Åbn app.
  4. Klik på Indstillinger, og vælg den markedsplads, du vil administrere indstillingerne for, i rullemenuen Fortegnelser.
  5. I indstillingerne for Ordreimport skal du vælge indstillinger for Importér ordrer efter ordretype, Import orders by fulfillment method, Import orders when og Skattebehandling.
  6. Klik på Gem.

Importér en ordre manuelt

Hvis en ordre ikke blev importeret automatisk, kan du importere en ordre til din Shopify-administrator manuelt fra en markedsplads.

Trin

1. Gå til Indstillinger > Apps og salgskanaler i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Marketplace Connect fra siden Apps og salgskanaler.
  3. Klik på Åbn app.
  4. Klik på Ordrer.
  5. Vælg Importer i kolonnen Importer i den ordre, du vil importere.
  6. Klik på Gem.

Når du har importeret en ordre fra en markedsplads, vises den i dine Ordrer i Shopify-administratoren.

Skattebehandling

Du kan vælge, om du vil tilbageholde skat eller sende skat i dine indstillinger for ordreimport. Du bør gennemgå oplysningerne om skattebehandling for alle de markedspladser, som du knyttes til: