Tuo tilauksia Marketplace Connectin avulla

Voit määrittää tilauksesi niin, että ne tuodaan automaattisesti markkinapaikasta Shopify adminiin, tai voit tuoda tilauksen manuaalisesti.

Kun tilaus on tuotu, markkinapaikan nimi näkyy Tilaukset-sivun Kanava-kentässä.

Tilauksen tuontiasetukset

Seuraavassa taulukossa näet, mitä eroa Marketplace Connectissa käyttöön otettavilla eri tilausten tuontiasetuksilla on.

Määrite Vaihtoehdot Oikeuksien kuvaus
Import orders by product type All orders Lähettää kaikki tilaukset markkinapaikasta Shopifyn jaeltaviksi.
Only orders with linked products Lähettää Shopify adminiin tilaukset, joissa on Marketplace Connectiin yhdistettyjä tuotteita. Tilauksia, joissa ei ole yhdistettyjä Shopify-tuotteita, ei lähetetä.
No orders Poistaa tilausten automaattisen synkronoinnin kokonaan käytöstä. Voit silti tuoda tilauksia manuaalisesti markkinapaikasta Shopify adminiin.
Import orders by fulfillment method All orders Synkronoi kaikki markkinapaikkojen tilaukset markkinapaikasta Shopifyhin jakelua varten.
Only fulfilled by {marketplace} Synkronoi vain Jakelijana {marketplace} -tuoteluetteloista peräisin olevat tilaukset, joiden jakelijana on toiminut markkinapaikka, johon olet muodostanut yhteyden.
Only fulfilled by merchant Tämä synkronoi vain Kauppiaan jakelema -listauksista peräisin olevat tilaukset, jotka ovat tilauksia, jotka aiot jaella itse Shopify adminin kautta.
Import orders when Odottaa Synkronoi tilauksen Shopify adminiin tilaushetkellä maksun tilasta riippumatta.
Valmis Synkronoi tilauksen Shopify adminiin vasta, kun asiakas on maksanut sen kokonaan.
Tax handling for {marketplace} orders Withhold tax Kun markkinapaikka perii ja maksaa tilauksen myyntiveron puolestasi, tilaus tuodaan tuotetiedoista Shopifyhin verottomana. Jos valitset Peri veroa, verot eivät näy markkinapaikan tilausten raporteissa Shopifyssa. Löydät ne sen sijaan markkinapaikkasi raportista. Tämä on Marketplace Connectin verojen käsittelyn oletusvaihtoehto. Lue lisää veroja käsittelystä kussakin markkinapaikassa, johon kauppasi on yhdistetty.
Send tax Kun markkinapaikka perii ja maksaa tilauksen myyntiveron puolestasi, tilaus tuodaan tuotetiedoista Shopifyhin verollisena. Jos valitset Lähetä vero, markkinapaikan tilauksen verot näkyvät raportissasi Shopifyssa. Lue lisää veroja käsittelystä kussakin markkinapaikassa, johon kauppasi on yhdistetty.

Automaattisten tilausten tuontien määrittäminen

Voit määrittää tilausten automaattisen tuonnin Marketplace Connectin Asetukset-osiossa. Jos olet yhdistettynä useaan markkinapaikkaan, toista nämä vaiheet jokaisen markkinapaikan kanssa, jonka tilausten tuontiasetuksia haluat hallinnoida.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Administa kohtaan Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Marketplace Connect.
  3. Klikkaa Avaa sovellus.
  4. Klikkaa Asetukset ja valitse Listaukset-pudotusvalikosta markkinapaikka, jonka asetuksia haluat hallinnoida.
  5. Valitse Tilauksen tuontiasetukset -kohdassa vaihtoehdot valinnoille Tuo tilauksia tilauksen tyypin mukaan, Tuo tilaukset jakelutavan mukaan, Tuo tilaukset, kun ja Verojen käsittely.
  6. Klikkaa Tallenna.

Tilausten manuaalinen tuonti

Jos tilausta ei ole tuotu automaattisesti, voit tuoda tilauksen manuaalisesti markkinapaikasta Shopify adminiisi.

Tee näin

1. Siirry Shopify Administa kohtaan Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Marketplace Connect.
  3. Klikkaa Avaa sovellus.
  4. Klikkaa Tilaukset.
  5. Valitse tuotavassa tilauksessa Tuo-sarakkeesta Tuo.
  6. Klikkaa Tallenna.

Kun olet tuonut tilauksen markkinapaikasta, se näkyy Tilaukset-kohdassa Shopify adminissa.

Verojen käsittely

Voit valita tilauksen tuontiasetuksissa, haluatko periä vai lähettää veron. Tarkista verojen käsittelyn tiedot jokaisesta markkinapaikasta, johon kauppasi on yhdistetty: