Määritä Marketplace Connect

Kun olet asentanut Shopify Marketplace Connect -sovelluksen ja varmistanut, että kauppasi täyttää sovelluksen vaatimukset, voit valita markkinapaikat, joihin haluat muodostaa yhteyden. Kun olet muodostanut yhteyden markkinapaikkaan, voit luoda tuotteillesi listauksia.

Jos haluat lisätukea Marketplace Connectin määrittämiseen, ota yhteyttä Shopify Marketplace Connect -tiimiin sähköpostitse tai sovelluksen chattitoiminnon avulla.

Palkkiot

Shopify Marketplace Connect -sovelluksen käyttö on ilmaista seuraavien ominaisuuksien osalta:

Lue lisää synkronoiduista tilauksista kohdassa Shopify-hinnoittelu .

Ennen kuin yhdistät

Sinun on asetettava toimituskulusi ja kauppasi käytännöt asiakkaidesi nähtäville markkinapaikoissa, joissa myyt.

Ennen kuin muodostat yhteyden markkinapaikkaan, sinun on määritettävä asiat markkinapaikassa:

• Sinulla on oltava vahvistettu myyjän tili markkinapaikkaa varten ja oltava hyväksytty myymään tällä markkinapaikalla.
  • Sinun on määritettävä toimituskulut kauppapaikalle, jossa myyt.

• Kauppasi käytännöt on oltava näkyvissä markkinapaikalla kyseisen markkinapaikan vaatimusten mukaisesti.

• Kun saat tilauksen markkinapaikasta, saat maksun kyseisestä markkinapaikasta. Maksutapa on oltava määritettynä markkinapaikkaasi varten, ja sinun täytyy yhdistää pankkitili, jolle haluat saada maksusi.

Muodosta yhteys kauppapaikkaan

Kun olet määrittänyt markkinapaikka-asetuksesi, voit muodostaa yhteyden markkinapaikkaan.

Vaiheet:

Kun olet yhdistänyt kauppasi markkinapaikkaan, voit luoda tuotteillesi markkinapaikkalistauksia.

Markkinapaikan ja Shopify-kauppasi välisen yhteyden katkaiseminen

Voit katkaista markkinapaikan Shopify-kauppaasi välisen yhteyden Marketplace Connect -sovelluksen Asetukset-osiossa.