Konfigurera Marketplace Connect

När du har installerat appen Shopify Marketplace Connect och ser till att din butik uppfyller appkraven kan du välja de marknadsplatser som du vill ansluta till. När du har anslutit till en marknadsplats kan du skapa listningar för dina produkter.

Om du vill ha ytterligare support för att konfigurera Marketplace Connect kan du kontakta teamet för Shopify Marketplace Connect via e-post eller genom att använda chattfunktionen i appen.

Avgifter

Det utgår ingen avgift att använda appen Shopify Marketplace Connect för följande funktioner:

För ytterligare synkroniserade ordrar, se Shopify-prissättning för mer information.

Innan du ansluter

Du måste visa dina fraktkostnader och butikspolicyer för dina kunder på marknadsplatserna som du säljer på.

Innan du ansluter till en marknadsplats måste du konfigurera följande artiklar på den marknadsplatsen:

• Du måste ha ett verifierat säljarkonto för marknadsplatsen och bli godkänd för att sälja på den marknadsplatsen.
  • Du måste ställa in fraktkostnader för den marknadsplats som du säljer på.

• Dina butikspolicyer måste vara synliga på marknadsplatsen, i enlighet med marknadsplatsens krav.

• När du får en order från en marknadsplats får du betalning från den marknadsplatsen. Du måste ha ställt in en betalningsmetod för din marknadsplats och ansluta det bankkonto som du vill ta emot betalningarna till.

Anslut till en marknadsplats

När du har konfigurerat dina marknadsplatsinställningar kan du ansluta till en marknadsplats.

Steg:

När du har anslutit din butik till en marknadsplats kan du skapa marknadsplatslistningar för dina produkter.

Koppla bort en marknadsplats från din Shopify-butik

Du kan koppla bort en marknadsplats från din Shopify-butik i avsnittet Inställningar i appen Marketplace Connect.