Konfigurer Marketplace Connect

Når du har installert Shopify Marketplace Connect-appen og sikre at butikken din oppfyller appkravene, kan du velge markedsplassene du vil koble til. Når du har lagt til den første markedsplasskontoen din, og eventuelt koblet til andre markedsplasser, kan du opprette oppføringer for produktene dine.

Hvis du trenger mer støtte for konfigurering av Marketplace Connect, kan du bruke chatfunksjonen i appen.

Avgifter

Det er ingen kostnad for å bruke Shopify Marketplace Connect-appen til følgende funksjoner:

For flere synkroniserte bestillinger kan du se Shopify-priser for mer informasjon.

Før du kobler til

Du må vise fraktpriser og butikkretningslinjer til kunder på markedsplassene du selger på.

Før du kobler til en markedsplass, må du konfigurere følgende elementer på markedsplassen:

• Du må ha en bekreftet selgerkonto på markedsplassen, og være godkjent for å selge på den aktuelle markedsplassen.
  • Du må konfigurere fraktpriser for markedsplassen du selger på. Se gjennom følgende detaljer:

• For å finne ut mer om forsendelser for Amazon, kan du se dokumentasjonen i Amazon Seller Central for det landet du ønsker å selge i.
    • For å finne ut mer om konfigurering av frakt for Walmart (kun USA), kan du se Automatiser innstillinger for fraktmaler i Seller Center eller Manuelle fraktmaler.
    • For å finne ut mer om konfigurering av frakt for eBay, kan du se Frakt for selgere.
    • For å finne ut mer om konfigurering av frakt for Etsy, kan du se Slik konfigurerer du fraktinformasjon for oppføringene dine.
    • For frakt med Target Plus (kun USA) må du gå gjennom følgende hensyn:
      • Du kan bare sende produkter med transportørene UPS, USPS og FedEx.
      • Alle bestillinger med verdi over 35 USD kvalifiserer for gratis frakt.
      • Alle returer er gratis med Target Plus og håndteres av Target Plus.
  • Butikkens retningslinjer må være synlige på markedsplassen, i henhold til markedsplassens krav.

• Når du mottar en bestilling fra en markedsplass, mottar du betalingen fra denne markedsplassen. Du må ha konfigurert en betalingsmåte for markedsplassen, og koblet til bankkontoen du ønsker å motta betalingene til.

Koble til den første markedsplasskontoen din

Når du har installert Shopify Marketplace Connect-appen, og du har gått gjennom Før du kobler til-hensynene, kan du koble til den første markedsplasskontoen din.

Trinn:

Koble til andre markedsplasskontoer

Koble fra en markedsplass

Du kan koble en markedsplass fra Shopify-butikken i Innstillinger-delen av Shopify Marketplace Connect-appen.