Konfigurer Marketplace-forbindelse

Når du har installeret Appen Shopify Marketplace Connect og sikrer dig, at din butik opfylder appkravene, kan du vælge de markedspladser, du vil oprette forbindelse til. Når du har oprettet forbindelse til en markedsplads, kan du oprette fortegnelser for dine produkter.

Hvis du har brug for yderligere support til konfiguration af Marketplace Connect, skal du kontakte Shopify Marketplace Connect-teamet via e-mail eller ved hjælp af chatfunktionen i appen.

Gebyrer

Der er ingen omkostninger for at bruge Shopify Marketplace Connect-appen til følgende funktioner:

Du kan få flere oplysninger under Shopify-priser.

Inden du opretter forbindelse

Du skal vise dine leveringspriser og butikkens politikker til dine kunder på de markedspladser, som du sælger på.

Inden du opretter forbindelse til en markedsplads, skal du konfigurere følgende varer på denne markedsplads:

• Du skal have en bekræftet sælgerkonto til markedspladsen og skal godkendes til at sælge på denne markedsplads.
  • Du skal konfigurere leveringspriser for den markedsplads, du sælger på.

• Dine politikker for din butik skal være synlige på markedspladsen i overensstemmelse med markedspladsens krav.

• Når du modtager en ordre fra en markedsplads, modtager du betaling fra denne markedsplads. Du skal have konfigureret en betalingsmetode for din markedsplads og tilknytte den bankkonto, som du vil modtage dine betalinger til.

Opret forbindelse til en markedsplads

Når du har konfigureret dine indstillinger for markedspladsen, kan du oprette forbindelse til en markedsplads.

Trin:

Når du har knyttet din butik til en markedsplads, kan du oprette markedspladsfortegnelser for dine produkter.

Afbryd forbindelsen til en markedsplads i din Shopify-butik

Du kan afbryde forbindelsen til en markedsplads fra din Shopify-butik i afsnittet Indstillinger i appen Marketplace Connect.

Trin: