Konfigurer Marketplace-forbindelse

Når du har installeret Appen Shopify Marketplace Connect og sikrer dig, at din butik opfylder appkravene, kan du vælge de markedspladser, du vil oprette forbindelse til. Når du har tilføjet din første markedspladskonto, og du eventuelt har oprettet forbindelse til andre markedspladser, kan du oprette fortegnelser for dine produkter.

Hvis du har brug for yderligere support til at konfigurere Marketplace Connect, kan du bruge chatfunktionen i appen.

Gebyrer

Der er ingen omkostninger for at bruge Shopify Marketplace Connect-appen til følgende funktioner:

Du kan få flere oplysninger under Shopify-priser.

Inden du opretter forbindelse

Du skal vise dine leveringspriser og butikkens politikker til dine kunder på de markedspladser, som du sælger på.

Inden du opretter forbindelse til en markedsplads, skal du konfigurere følgende varer på denne markedsplads:

• Du skal have en bekræftet sælgerkonto til markedspladsen og skal godkendes til at sælge på denne markedsplads.
  • Du skal konfigurere leveringspriser for den markedsplads, du sælger på. Gennemgå de følgende detaljer:

• Få mere at vide om levering for Amazon i dokumentationen Amazon Seller Central det land, du vil sælge i.
    • Du kan få mere at vide om, hvordan du konfigurerer levering for Walmart (kun i USA), under Indstillinger for skabelon til automatisering af levering i Seller Center eller Skabeloner til manuel levering.
    • Du kan få mere at vide om, hvordan du konfigurerer levering for eBay, underLevering for sælgere.
    • Få mere at vide om, hvordan du konfigurerer levering for Etsy under Sådan konfigurerer du leveringsoplysninger for dine fortegnelser.
    • Gennemgå følgende overvejelser for levering med Target Plus (kun i USA):
      • Du kan kun afsende produkter med UPS-, USPS- og FedEx.
      • Alle ordrer over 35 USD er kvalificeret til gratis levering.
      • Alle returneringer er gratis ved hjælp af Target Plus og håndteres af Target Plus.
  • Dine politikker for din butik skal være synlige på markedspladsen i overensstemmelse med markedspladsens krav.

• Når du modtager en ordre fra en markedsplads, modtager du betaling fra denne markedsplads. Du skal have konfigureret en betalingsmetode for din markedsplads og tilknytte den bankkonto, som du vil modtage dine betalinger til.

Tilknyt din første markedspladskonto

Når du har installeret Shopify Marketplace Connect-appen, og du har gennemgået overvejelserne fra afsnittet Inden du opretter forbindelse, kan du tilknytte din første markedspladskonto.

Trin:

Tilknyt andre markedspladskonti

Afbryd forbindelse til en markedsplads

Du kan afbryde forbindelsen til en markedsplads fra din Shopify-butik i afsnittet Indstillinger i Shopify Marketplace Connect-appen.