Kauppojen luominen organisaation asetuksista

Jotta voit luoda uuden kaupan, sinulla on oltava Kaupat-käyttöoikeus.

Kun luot uuden kaupan, se lisätään yleensä heti. Jos pyydetty kauppa kuitenkin ylittää sopimuksesi rajoitukset, sen tilalle luodaan testaamiskäyttöön tarkoitettu kauppa. Shopify Plus -palveluun lähetetään pyyntö lisätä uusi kauppa, ja sinua pyydetään hyväksymään lisämaksu. Pyyntösi käsitellään muutaman päivän kuluessa, ja testaamiskäyttöön tarkoitettu kauppa päivitetään. Muutoksen vahvistamisesta lähetetään sinulle sähköpostiviesti.

Huomioitavaa uuden kaupan luomisesta

Kun lisäät organisaatioon kaupan, sinusta tulee uuden kaupan omistaja. Jos haluat vaihtaa kaupan omistajan sen jälkeen, kun se on luotu, sinun on käytettävä kyseisen kaupan Shopify Adminia.

Kaupan luonnin aikana sinua pyydetään toimittamaan Shopifylle uuden kaupan tarkoitus. Valitsemasi tarkoitus voi vaikuttaa kauppasi laskutukseen tai asetuksiin, mutta ei rajoita sen ominaisuuksia tai toimintamahdollisuuksia. Jos et ole varma, mikä vaihtoehto on valittava, ota yhteyttä Shopify Plus -tukeen.

Tietojen tuominen olemassa olevasta kaupasta

Kun luot kaupan, voit tuoda seuraavat tiedot kaupasta, joka on jo olemassa organisaatiossasi:

• teemat
  • tiedostot

Teemojen tuontia uuteen kauppaan koskevia seikkoja

Kun tuot teeman uuteen kauppaan, kaikki viittaukset kyseisen teeman tiedostoihin viittaavat edelleen alkuperäisen olemassa olevan kaupan tiedostoihin. Jos alkuperäisen kaupan tiedosto on poistettu, kyseisen tiedoston linkki toiminta lakkaa uuden kauppasi teemassa. Jos haluat estää linkkien toiminnan lakkaamisen, varmista, että tuot tiedostot, kun tuot teemoja ja päivität teemasi URL-osoitteet niin, että ne osoittavat uuden kauppasi tiedostoihin.

Uuden kaupan luominen organisaation asetuksista

Jotta voit luoda uuden kaupan, sinulla on oltava Kaupat-käyttöoikeus.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset.
  2. Klikkaa Organisaatio-osiossa Kaupat.
  3. Klikkaa Luo kauppa.
  4. Valitse Kaupan tyyppi -kohdasta uuden kaupan tarkoitus.
  5. Kirjoita Profiili-osioon nimi ja URL-osoite.
  6. Valinnainen: Kirjoita Sisäinen nimi ja kuvake ‑osioon kaupan nimi ja kaksi tai kolme nimikirjainta. Tähän osioon kirjoittamasi nimi ja alkukirjaimet näkyvät vain Shopify Adminissa, eikä niitä näytetä asiakkaille.
  7. Voit tuoda teemoja seuraavalla tavalla:

1. Klikkaa Tuo tietoja kaupasta -osiossa Valitse kauppa.
    2. Valitse kauppa, josta haluat tuoda.
    3. Klikkaa Tuo teemoja.
    4. Tarkista teemat, jotka haluat tuoda.
    5. Valinnainen: Jos haluat tuoda tiedostoja, valitse Tiedostot.
  8. Klikkaa Luo kauppa.

Nyt voit kirjautua sisään kauppaan ja aloittaa tietojen lisäämisen.

Kauppakohtaisten asetusten ja tietojen määrittäminen

Jotta voit määrittää tietyn kaupan asetuksia, kuten kaupan maksupalveluiden tarjoajia tai toimitusasetuksia, käytä kaupan Shopify Adminia.

Jos haluat tehdä seuraavat muutokset, ota yhteyttä Shopify Plus -tukeen:

• kaupan siirtäminen testivaiheesta käyttöön
  • kaupan poistaminen tai sulkeminen
  • Shopify-tilaussopimuksen vaihtaminen suppeampaan