Administrere brukersikkerhet i organisasjonen

Hvis du har tilgang til organisasjonsinnstillingene kan du administrere sikkerhetsinnstillinger for organisasjonen i Shopify-administrator. Du kan gjøre følgende fra seksjonen Brukere > Sikkerhet i organisasjonsinnstillingene:

• Krev at brukere logger på med totrinnsautentisering.
  • Legge til eller fjerne et bekreftet domene.
  • Konfigurere Security Assertion Markup Language (SAML)-autentisering for brukere.
  • Velge nivået av SAML-håndhevelse du ønsker.
  • Tilbakestill totrinnsautentisering for brukere.
  • Generere et API-token for å legge til eller fjerne brukere gjennom identitetsleverandøren med System for Cross-domain Identity Management (SCIM).