Testkjøringer av funksjoner

Med funksjonstestkjøringer kan du aktivere kommende Shopify-funksjoner for bestemte butikker i organisasjonen før funksjonen lanseres for alle Shopify-butikker. Dette gjør at du kan teste og oppdatere arbeidsflyter og API-integrasjoner som trenger justeringer på grunn av den nye funksjonen, slik at du er forberedt når funksjonen lanseres til alle butikker.

For å åpne funksjonstestkjøringer i Shopify-administrator, klikker du på Innstillinger, og deretter på Funksjonstestkjøringer i seksjonen Organisasjon.

En liste over funksjoner vises med tidslinjer for automatisk lansering, og antall butikker funksjonen er aktiv for.

Tillatelser

Organisasjonseieren har som standard tillatelser til funksjonstestkjøringer. Organisasjonseieren kan tildele tillatelser til funksjonstestkjøringer til personalmedlemmer i organisasjonen.

Finn ut mer om administrasjon av brukere med organisasjonsinnstillinger.

Varsler

Når en funksjon lanseres til funksjonstestkjøringer, vil du motta en e-postmelding med informasjon om funksjonen. Du kan bestemme hvilke butikker du ønsker å aktivere funksjonen for.

Hvis det er problemer med aktivering av funksjoner i butikken, vil du motta en e-postmelding.

Aktiver funksjoner

Du kan aktivere funksjoner for alle butikker samtidig, eller enkeltbutikker etter behov.

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren klikker du Innstillinger.
  2. Klikk på Funksjonstestkjøringer i seksjonen Organisasjon.
  3. Klikk på Aktiver funksjonen i butikker ved siden av funksjonen du ønsker å aktivere.
  4. En liste over butikkene dine vises i dialogboksen. Du kan filtrere på utviklings- eller produksjonsbutikk. Du kan utføre følgende handlinger:

• Aktiver Aktiver automatisk i alle fremtidige butikker for å aktivere funksjonen i alle nye butikker automatisk.
    • Merk av i avmerkingsboksen Butikker for å velge alle butikker i den gjeldende visningen, eller i hele organisasjonen.
    • Velg en avmerkingsboks ved siden av et butikknavn for å velge enkeltbutikker. Du kan velge så mange butikker som du ønsker.
  5. Klikk på Lagre.

Deaktiver funksjoner

Du kan deaktivere funksjoner for butikkene dine.

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren klikker du Innstillinger.
  2. Klikk på Funksjonstestkjøringer i seksjonen Organisasjon.
  3. Klikk på Administrer ved siden av funksjonen du ønsker å deaktivere.
  4. Opphev valget av butikker for å deaktivere funksjonen.
  5. Klikk på Lagre.

Administrer lanseringsdatoen

Hver enkelt funksjon lanseres innen en bestemt dato, men du har litt fleksibilitet før denne datoen. Du kan redigere tidslinjen for automatisk lansering til et hvilket som helst tidspunkt før den datoen funksjonen må være lansert.

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren klikker du Innstillinger.
  2. Klikk på Funksjonstestkjøringer i seksjonen Organisasjon.
  3. Klikk på blyantikonet i tidslinjeseksjonen for funksjonen.
  4. Velg en ny dato fra kalendervelgeren.