PayPal Wallet i Frankrig

Du får automatisk en PayPal Wallet-konto, når du opretter din Shopify-butik og opsætter Shopify Payments for Frankrig. Hvis du bruger PayPal Wallet, kan du administrere dine PayPal-transaktioner via Shopify-administratoren.

Hvis du vil bruge PayPal Wallet, skal du bruge Shopify Checkout. Hvis du har et Shopify Plus-abonnement, skal du bruge Checkout Extensibility.

Vigtige fordele og funktioner ved PayPal Wallet

Her er nogle af de vigtigste funktioner ved at bruge PayPal Wallet:

• Alle PayPal-indstillinger og -transaktioner, herunder tvister og refusioner, kan administreres fra Shopify-administratoren.
  • Udbetalinger samles og sættes ind på din foretrukne bankkonto.
  • PayPal-korttransaktioner og PayPal Wallet-transaktioner udbetales i én samlet udbetaling.
  • PayPal Wallet understøtter nye abonnementer og tilbagevendende betalinger.

PayPal Wallet (Frankrig)

PayPal Wallet er knyttet direkte til Shopify Payments og fungerer som betalingsmetode i Shopify Payments, så du nemmere kan administrere dine transaktioner.

Hvis din virksomhed er baseret i Frankrig, og du bruger Shopify Payments, kan du tilbyde PayPal via PayPal Wallet-integrationen. Hvis du bruger gateways fra tredjeparter, som f.eks. Adyen, Braintree eller Stripe, kan du fortsat tilbyde PayPal Express Checkout sammen med disse integrationer.

Find flere oplysninger om PayPal i de juridiske aftaler for PayPal-tjenester, der er gældende for shopejere i Frankrig.

Ikke-kvalificerede og ikke-kompatible funktioner ved brug af PayPal Wallet

PayPal Wallet har mange fordele, men der er nogle funktioner, du ikke kan bruge sammen med integrationen:

• PayPal Express: Denne valgmulighed er ikke tilgængelig i afsnittet Yderligere betalingsmetoder under indstillingen Betalinger, når Shopify Payments er aktiveret. PayPal kan kun integreres via Shopify Payments Wallet, når Shopify Payments er aktiveret.
  • Shopify Checkout: Du skal bruge Shopify Checkout for at kunne bruge PayPal Wallet. Checkout Extensibility er påkrævet, hvis du har Shopify Plus-abonnementet.
  • Refusioner: Der understøttes kun fuld refusion uden returnering.
  • Appeller: Beslutninger omkring tvister kan ikke appelleres.

Sådan administrerer du tvister omkring PayPal Wallet-transaktioner

Når en kunde rapporterer et problem i PayPals løsningscenter, igangsættes indsigelsesfasen. Du har 20 dage til at løse problemet direkte med kunden uden indblanding fra PayPal, og der trækkes ikke gebyrer eller penge på din konto.

Trin:

1. Kommuniker via Shopify-administratoren: Al kommunikation med kunder bør foregå i Shopify-administratoren.
  2. Løsningsmuligheder:

• Udsted en fuld refusion: Hvis du kan anerkende kundens krav, kan du udstede en fuld refusion for at lukke indsigelsen.
    • Diskuter og overtal: Hvis du mener, at købet ikke er berettiget til yderligere handlinger, kan du diskutere dette med kunden. Hvis kunden accepterer dette, kan vedkommende lukke indsigelsen eller lade den udløbe efter 20 dage.
  3. Hold øje med optrapning: Kunder kan optrappe indsigelsen til et krav når som inden for de 20 dage. Dette sender løsningsprocessen videre til PayPal på samme måde som procedurerne for chargebacks og indsigelser.