Shopify Payments for Frankrig

Virksomheder i Frankrig kan bruge Shopify Payments til at modtage visa, Mastercard, American Express og Lyraires Bancaires. Du kan også acceptere Apple Pay og Shop Pay.

Google Pay er ikke tilgængelig for shopejere, der er bosat i Frankrig.

Gebyrer for Shopify Payments i Frankrig

Shopify Payments-gebyrer afhænger af lokationen og kan variere. For at få de mest nøjagtige og detaljerede oplysninger om gebyrer kan du besøge siden med abonnementer og priser for Frankrig. Denne sider viser en oversigt over de priser og gebyrer, der er knyttet til Shopify Payments ud fra dit valgte abonnement.

Se betalingssatser i din Shopify-administrator

Hvis du allerede er en Shopify-shopejer, har du adgang til oplysninger om de specifikke priser og gebyrer, der er tilgængelige for din butikslokation og valgte abonnement.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betalinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer i afsnittet Shopify Payments.
  3. Se de priser, der gælder for forskellige betalingsmetoder.

Krav for Shopify Payments

For at bruge Shopify Payments skal du sikre dig, at du kan opfylde følgende krav.

Forbudte virksomheder

Nogle typer af virksomheder og tjenester har ikke tilladelse til at bruge Shopify Payments. For at se, om du kan bruge Shopify Payments, skal du tjekke listen over forbudte virksomhedstyper for Frankrig.

Du kan finde flere oplysninger i Servicevilkårene for Shopify Payments.

Krav til bankkonto for Shopify Payments

Sørg for, at din bankkonto opfylder følgende krav, før du knytter den til Shopify Payments:

• Bankkontoen er i valutaen EUR.
  • Bankkontoen er kvalificeret til SEPA-overførsler.
  • Bankkontoen har et IBAN-nummer, der starter med følgende bogstaver: AT, BE, DE, DK, EE, ES, FI, FR, GI, IE, IT, LT, LU, NL, NO, PT eller SE.

Der er ingen begrænsninger for typen af bankkonto. Du kan bruge en checkkonto, opsparingskonto eller virtuel konto.

Krav til personlige oplysninger for Shopify Payments

På grund af lovgivningen i forskellige lande skal du angive oplysninger om dig og din virksomhed. Disse oplysninger indsamles med henblik på at identificere shopejere, der bruger Shopify Payments, herunder retmæssige ejere af en specifik virksomhed. Formålet med indsamlingen af disse oplysninger er at overholde lovmæssige krav med henblik på at forebygge hvidvaskning, økonomisk støtte af terrorister og anden økonomisk kriminalitet.

I takt med at lokale regler og lokal lovgivning ændres, kan Shopify og dets partnere kontakte dig med henblik på at indsamle yderligere oplysninger om dig og din virksomhed. Disse standardgennemgange kan ske når som helst, mens du har en Shopify-konto.

De oplysninger, som Shopify er forpligtet til at indsamle, varierer fra land til land, men omfatter normalt detaljer om følgende:

• Det individ, der oprettede Shopify Payments-kontoen
  • Den virksomhed, der er knyttet til Shopify Payments-kontoen
  • De individer, der ejer eller kontrollerer virksomheden. Dette omfatter virksomhedsejeren eller et ledende bestyrelsesmedlem, der har juridisk fuldmagt til at underskrive dokumenter for virksomheden

Sørg for, at din dokumentation, når du leverer dokumenter som bevis, kan hjælpe bekræftelsesprocessen:

• er klar og stor nok til at kunne læse
  • er korrekt og gyldig
  • er opdateret med den seneste mulige dato
  • er fuldført, og alle oplysninger er synlige
  • er fri for fejl eller stavefejl
  • matcher de angivne oplysninger

Acceptable dokumenttyper for enkeltpersoner og virksomheder i Frankrig omfatter følgende.

Dokumenter vedrørende identitet:

• Pas
  • Kørekort: Du skal scanne både kortets forside og bagside
  • Nationalt identitetskort: Du skal scanne både kortets forside og bagside
  • Officielt offentligt udstedt billed-id (militær, politi, diplomatiske myndigheder, skattemyndigheder)
  • Opholdstilladelse: Du skal scanne både forside og bagside

Dokumenter vedrørende adresse:

• Kørekort
  • El-regning eller faktura for mobilabonnement
  • Nationalt id-kort
  • Kontoudtog (bankkontoudtog, kreditkortopgørelse eller opgørelse for realkreditlån)
  • Offentligt udstedte dokumenter, som f.eks. en skatteregning
  • Forsikringsregning
  • Bopælsattest

Dokumenter vedrørende firma/enhed:

• Stiftelsesdokument
  • Vedtægter

Accept af betalinger

Når din virksomhed er en enkeltmandsvirksomhed, er du automatisk opsat til at acceptere alle større betalingsmetoder, så snart du opretter din Shopify-butik og aktiverer Shopify Payments. Dette gælder i de fleste lande. Din korttakst er baseret på din butiks Shopify-abonnementsordning, og du kan skifte abonnement, når du vil.

Virksomheder i Frankrig kan acceptere Visa, Mastercard, American Express og Cartes Bancaires.

Shopify Payments i Frankrig er kun tilgængelig til behandling af onlineordrer på nuværende tidspunkt. Du kan ikke behandle Point of Sale (POS)-ordrer med Shopify Payments.

Lokale betalingsmetoder er ikke tilgængelige for shopejere i Frankrig.

Betalingsperioder

Din betalingsperiode henviser til det tidsrum, der går fra den dato, hvor kundens betaling trækkes, til den dato, hvor disse penges sendes til din bankkonto. Dato og klokkeslæt, hvor kundens betaling trækkes, registreres i UTC-tid. Penge fra betalinger, der trækkes fredag, lørdag og søndag, grupperes og sendes samlet som én betaling.

I Frankrig er betalingsperioden tre kalenderdage, og din betalingsplan kan ikke ændres. Hvis udbetalingen falder på en weekend eller en juledag, er pengene ikke tilgængelige før efter den kommende weekend eller juletid.

Minimumsbeløbet, som kan udbetales til Shopify Payments-konti i Frankrig, er 10 EUR. Hvis du har en udbetaling for mindre end dette beløb, bevarer udbetalingen status som “Afventende”, indtil der er flere tilgængelige midler til udbetaling.

Få mere at vide om, hvordan du får betaling med Shopify Payments.

Test af Shopify Payments

Testtilstand understøttes ikke for shopejere i Frankrig.

Rapportering af skat

Som shopejer skal du overholde alle gældende regler, herunder rapportering af skat. Afhængigt af din jurisdiktion kan Shopify Payments også være forpligtet til at rapportere dit salg til de lokale skattemyndigheder.

Gebyrer for Shopify Payments inkluderer ikke merværdiafgift (moms) for butikker i Europa, undtagen for dem i Irland. Du skal muligvis tage højde for den lokale gældende momssats ved indberetning af moms. Du kan få adgang til disse oplysninger ved enten at downloade en genereret faktura eller eksportere en fil med dine transaktionsdata.

For butikker i Irland opkræves der 23 % moms ud over Shopify Payments-gebyrerne.

Download en genereret faktura

Du kan downloade månedlige fakturaer, som kan sendes sammen med din skatteindberetning. Fakturaen for hver måned inkluderer den samlede moms, betalt for transaktionsgebyrer på alle ordrer fra din butik. Denne funktion anvender UTC tidszonen, som kan være forskelligt fra din butiks tidszone. Hvis du ønsker at få en rapport, der anvender din butiks tidszone, kan du eksportere en liste over din butiks transaktioner i en CSV-fil.

Fakturaen for hver måned genereres den 5. i den efterfølgende måned. Fakturaen for juni bliver f.eks. genereret den 5. juli. Hvis der ikke forekommer nogen transaktioner med Shopify Payments i løbet af en måned,genereres der ingen faktura for den måned.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betalinger i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Vis udbetalinger i afsnittet Shopify Payments.
  3. Klik på Dokumenter.
  4. Klik på Download PDF for den faktura, du vil downloade, i dialogboksen Skattedokumenter.

Eksportér transaktioner

Du kan eksportere en liste over din butiks transaktioner som en CSV-fil. CSV-filen indeholder en momskolonne for europæiske shopejere.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betalinger i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Vis udbetalinger i afsnittet Shopify Payments.
  3. Klik på Transaktioner.
  4. Klik på Eksportér. Der downloades en CSV-fil i din browser.
  5. Åbn CSV-filen i en regnearkseditor.
  6. Den sidste kolonne i CSV-filen viser den moms, der er opkrævet for hver transaktion.
  7. Brug værktøjet SUM til at beregne den samlede moms, som du har opkrævet.