PayPal Wallet for Frankrike

Når du oppretter Shopify-butikken og konfigurerer Shopify Payments for Frankrike, får du automatisk en PayPal Wallet-konto. Ved å bruke PayPal Wallet kan du administrere PayPal-transaksjoner gjennom Shopify-administrator.

Du må bruke Shopify Checkout for å bruke PayPal Wallet. Hvis du har Shopify Plus-abonnementet, må du bruke Checkout Extensibility.

Nøkkelfordeler og funksjoner i PayPal Wallet

Her er noen av nøkkelfunksjonene ved bruk av PayPal Wallet:

• Alle PayPal-innstillinger og -transaksjoner, inkludert tvister og refusjoner, kan administreres i Shopify-administrator.
  • Utbetalinger samles, og overføres til din foretrukne bankkonto.
  • PayPal-korttransaksjoner og PayPal Wallet-transaksjoner utbetales i én enkelt utbetaling.
  • PayPal Wallet støtter nye abonnementer og gjentakende betalinger.

PayPal Wallet i Frankrike

PayPal Wallet er direkte koblet til Shopify Payments, og fungerer som betalingsmåte i Shopify Payments, slik at det blir enklere å håndtere transaksjoner.

Hvis bedriften din er basert i Frankrike, og du bruker Shopify Payments, kan du tilby PayPal gjennom PayPal Wallet-integrasjonen. Hvis du bruker tredjepartsgatewayer, som Adyen, Braintree eller Stripe, kan du fortsette å tilby PayPal Express Checkout i tillegg til disse integrasjonene.

Hvis du vil ha mer informasjon om PayPal, kan du se de juridiske avtalene for PayPal-tjenester, som gjelder for forhandlere i Frankrike.

Ikke-kvalifiserte eller inkompatible funksjoner ved bruk av PayPal Wallet

PayPal Wallet har mange fordeler, men det er noen funksjoner du ikke kan bruke:

• PayPal Express: Dette alternativet er ikke tilgjengelig i seksjonen Ytterligere betalingsmåter i innstillingene Betalinger når Shopify Payments er aktivert. PayPal kan bare integreres gjennom Shopify Payments Wallet når Shopify Payments er aktivert.
  • Shopify Checkout: Du må bruke Shopify Checkout for å bruke PayPal Wallet. Hvis du har Shopify Plus-abonnementet, er Checkout Extensibility påkrevd.
  • Refusjoner: Bare fulle refusjoner uten returer støttes.
  • Anker: Avgjørelser som tas i forbindelse med tvister kan ikke ankes.

Administrere transaksjonstvister med PayPal Wallet

Undersøkelsesfasen starter når en kunde rapporterer et problem i PayPals løsningssenter. Du har 20 dager på deg til å løse problemet direkte med kunden uten at PayPal er involvert, og det trekkes ingen gebyrer eller midler fra kontoen din.

Trinn:

1. Kommuniser gjennom Shopify-administrator: All kommunikasjon med kunder skal skje i Shopify-administrator.
  2. Løsningsalternativer:

• Utsted en full refusjon: Hvis du mener at kundens krav er legitimt, kan du utstede en full refusjon for å avslutte henvendelsen.
    • Diskuter og overtal: Hvis du mener at kjøpet ikke krever noen ytterligere handlinger, kan du diskutere dette med kunden. Hvis kunden samtykker, kan de avslutte forespørselen, eller la den utløpe etter 20 dager.
  3. Overvåk for eskalering: Kunder kan eskalere forespørselen til et krav når som helst i løpet av de 20 dagene, noe som flytter løsningsprosessen til PayPal, på samme måte som prosedyrene for tilbakebetalinger og henvendelser.