Shopify Payments for Singapore

Bedrifter som er basert i Singapore kan bruke Shopify Payments til å godta debet- og kredittkort fra Visa, Mastercard, American Express og UnionPay. Du kan også godta Apple Pay, Google Pay og Shop Pay.

Bedrifter i Singapore kan også godta betalinger med Bancontact og iDEAL.

Avgifter for Shopify Payments i Singapore

Shopify Payments-avgifter er lokalisasjonsavhengige, og kan variere. Se siden med abonnementer og prissetting for Singapore for å få den mest nøyaktige og detaljerte informasjonen om avgifter. Denne siden inneholder en oversikt over satser og avgifter knyttet til Shopify Payments, basert på ditt valgte abonnement.

Se betalingssatser i Shopify-administrator

Hvis du allerede er en Shopify-forhandler, finner du informasjon om bestemte satser og gjeldende avgifter for din butikklokalisasjon og valgte abonnement.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Betalinger.
  2. I Shopify Payments-delen klikker du på Administrer.
  3. Se satsene som gjelder ulike betalingsmåter.

Krav for Shopify Payments

For å bruke Shopify Payments må du sikre at du kan oppfylle følgende krav.

Forbudte bedrifter

Noen typer forretninger og tjenester har ikke rett til å bruke Shopify Payments. For å se om du kan bruke Shopify Payments kan du se listen over forbudte bedriftstyper for Singapore.

Du finner mer informasjon i vilkår for bruk av Shopify Payments.

Bankkontokrav for Shopify Payments

Pass på at bankkontoen oppfyller følgende krav før du kobler den til Shopify Payments:

• Bankkontoen er en fullstendig brukskonto hos en bank i Singapore i valutaen SGD.
  • Bankkontoen er berettiget for gjentagende overføringer fra Shopify.

Sjekk-kontoer som er konfigurert for å bare godta bankoverføringer fungerer ikke med Shopify Payments. Sparekontoer, fleksible brukskontoer og tjenester som overfører penger til bankkontoer som ikke etterligner bankkontoer støttes ikke av Shopify Payments. Selv om virtuelle kontoer utenfor Shopify støttes, kan du oppleve flere betalingsfeil med slike kontoer.

Bekreft at kontoen din kan godta overføringstypen oppført for området ditt ved å kontakte banken.

Krav til personinformasjon for Shopify Payments

Som et resultat av lovmessige krav i ulike land, er du pålagt å oppgi informasjon om deg og bedriften din. Informasjonen innhentes for å bidra til å identifisere forhandlere som bruker Shopify Payments, inkludert majoritetseiere i en bestemt bedriftsenhet. Formålet med innhenting av denne informasjonen er etterfølgelse av lovmessige krav utviklet for å forhindre hvitvasking av penger, terrorfinansiering og annen økonomisk kriminalitet.

Ettersom lokale regler og forskrifter endrer seg kan det være at Shopify og våre partnere tar kontakt for å samle inn tilleggsinformasjon om deg og bedriften din. Disse standardgjennomgangene kan skje når som helst så lenge du har en Shopify Payments-konto.

Informasjonen Shopify må samle inn varierer fra land til land, men inkluderer vanligvis opplysninger om følgende:

• enkeltpersonen som oppretter Shopify Payments-kontoen
  • bedriften som er tilknyttet Shopify Payments-kontoen
  • enkeltpersoner som i siste ende eier eller kontrollerer bedriften, som inkluderer bedriftseieren eller en leder med juridisk signeringsmyndighet for bedriften

For å bistå med bekreftelsesprosessen må du, når du oppgir dokumentasjon som bekreftelse, sikre at dokumentasjonen:

• er tydelig og stor nok til å kunne leses
  • er riktig og gyldig
  • er oppdatert med den seneste mulige datoen
  • er fullstendig, med alle detaljer synlig
  • er fri for eventuelle feil eller skrivefeil
  • samsvarer med den oppgitte informasjonen

Godkjente dokumenttyper for enkeltpersoner og bedrifter i Singapore inkluderer følgende.

Identitetsdokumenter:

• Pass
  • Førerkort: Krever innskannet for- og bakside
  • ID-kort: Krever innskannet for- og bakside
  • Nasjonal ID
  • Singaporsk arbeidstillatelse eller pass
  • Kort fra Singapore Armed Forces
  • Identitetskort fra Singapore National Service

Bedrifts-/enhetsdokumenter:

• Bedriftsstiftelse
  • Registrering av bedriftsnavn
  • Registrering av aksjeselskap
  • Registrering av begrenset partnerskap
  • Registrering av utenlandsk selskap
  • Enhetsregistreringssertifikat

Godtar betalinger

I de fleste land vil du, når bedriften din er et enkeltpersonforetak, automatisk bli konfigurert for å godta alle store betalingsmåter når du oppretter Shopify-butikken med Shopify Payments aktivert. Kortsatsen din er basert på butikkens Shopify-abonnement, og du kan endre abonnement når som helst.

Bedrifter i Singapore kan godta debet- og kredittkort fra Visa, Mastercard, American Express og UnionPay, samt betalinger med Bancontact og iDEAL.

Betalingsperioder

Utbetalingsperioden er tiden det tar fra datoen kundens betaling innhentes, og datoen disse midlene sendes til bankkontoen din. Dato og klokkeslett for når kundens betaling ble innhentet registreres i UTC-tid. Midler fra betalinger som innhentes på fredag, lørdag og søndag grupperes og sendes samlet som én betaling.

I Singapore er utbetalingsperioden fire virkedager. Minimumsbeløpet som kan utbetales for Shopify Payments-kontoer i Singapore er 1 SGD. Hvis det er en utbetaling på mindre enn dette beløpet, forblir utbetalingen i ventetilstand til det er flere tilgjengelige midler for utbetaling.

Finn ut mer om å få betalt med Shopify Payments.

Skatterapportering

Som kjøpmann må du overholde alle gjeldende forskrifter, herunder skatterapportering. Avhengig av din jurisdiksjon, kan Shopify Payments også bli pålagt å rapportere salget til de lokale skattemyndighetene.

I Singapore må du rapportere det betalte MVA-beløpet på transaksjonsgebyrer til myndighetene. Denne informasjonen kan du enten få ved å laste ned en generert faktura eller eksportere en fil med transaksjonsinformasjonen din.

Last ned en generert faktura

Du kan laste ned månedlige fakturaer som skal sendes inn med skattekravene. Hver faktura inkluderer total MVA som er betalt gjennom transaksjonsgebyrer for alle bestillinger som er gjort i butikken din den måneden. Denne funksjonen bruker tidssonen UTC, som kan være ulik tidssonen i butikken din. Hvis du vil ha en rapport som bruker butikkens tidssone, kan du eksportere en liste over butikkens transaksjoner som en CSV-fil. Dokumenter-seksjonen er kun tilgjengelig for butikkeieren. Personalmedlemmer har ikke tilgang til denne seksjonen selv om de er tildelt alle tilgjengelige tillatelser.

Fakturaen for hver måned genereres den 5. i den påfølgende måneden. For eksempel genereres fakturaen for juni den 5. juli. Hvis du ikke har transaksjoner med Shopify Payments for en bestemt måned, genereres ingen fakturaer for den måneden.

Steg:

Du kan nå sende inn denne fakturaen med skattekravene.

Eksporter transaksjoner

Du kan eksportere en liste over butikkens transaksjoner som en CSV-fil. CSV-filen inkluderer en MVA-kolonne for forhandlere i Singapore.