Aktivere Google Pay

Google Pay lar kunder betale enkelt og sikkert i nettbutikken med en raskere betalingsprosess. Når en kunde betaler for bestillingen med Google Pay, trenger de ikke å manuelt oppgi kredittkortinformasjonen eller leveringsadressen. Kunden trykker på Google Pay-knappen, og Google Pay gir informasjonen videre til betalingsleverandøren. Finn ut mer om hurtigkasser.

Krav for Google Pay

Hvis du vil aktivere Google Pay-knappen i nettbutikken, må du oppfylle følgende krav:

Aktiver Google Pay

Kundeopplevelse med Google Pay

Når en kunde besøker nettbutikken, vises en knapp med Google Pay-logoen.

Hvis kunden har installert Google Pay-appen, kan kunden trykke på knappen for å gjøre et kjøp med Google Pay. Når de har trykket på knappen, vises fakturerings- og leveringsinformasjon. Kunden må deretter verifisere for å fullføre kjøpet.

Feilsøking

Google Pay vises ikke i Shopify-administratoren

Du kan bruke Shopify Payments med Google Pay i alle områder bortsett fra Frankrike, eller du kan søke etter Google Pay som betalingsmåte i listen over tredjepartsbetalingsleverandører under Innstillinger > Betalinger.

Rabatter som ikke legges til i kjøp

Hvis Google Pay ikke legger til rabatter, må du sjekke at en gyldig adresse er valgt i Google Pay-vinduet. For produkter som ikke krever en leveringsadresse, som digitale produkter, vil ikke Google legge til rabatten.