Google Pay

Google Pay lar kunder betale enkelt og sikkert i nettbutikken med en raskere betalingsprosess. Når en kunde betaler for bestillingen med Google Pay, trenger de ikke å manuelt oppgi kredittkortinformasjonen eller leveringsadressen. Kunden trykker på Google Pay-knappen, og Google Pay gir informasjonen videre til betalingsleverandøren. Finn ut mer om hurtigkasser.

Google Pay-krav

For å aktivere Google Pay-knappen i nettbutikken må du bruke Shopify Payments.

Nettlesere som støtter Google Pay

For å se Google Pay-knappen må kundene dine bruke en av følgende støttede nettlesere på skrivebordet eller mobilen:

• Google Chrome
  • Apple Safari
  • Mozilla Firefox
  • UCWeb UC Browser

Aktiver Google Pay

Fullfør følgende steg for å aktivere Google Pay:

1. I seksjonen for kredittkort-betalingsleverandøren klikker du på Rediger:

Shopify Payments-redigeringsknapp

2. I Hurtigkasser-seksjonen merker du boksen ved siden av Google Pay:

Shopify Payments-redigeringsknapp

3. Gå gjennom Google Pays vilkår for bruk og klikk på Lagre.

Kundene kan nå bruke Google Pay for å betale i butikken.

Google Pay-kundeopplevelser

Når en kunde besøker nettbutikken med en støttet nettleser, vises en knapp med Google Pay-logoen.

Hvis kunden har installert Google Pay-appen, kan kunden trykke på knappen for å gjøre et kjøp med Google Pay. Etter de trykker på knappen vil de se fakturering- og leveringsinformasjon. Kunden må deretter verifisere for å fullføre kjøpet.

Feilsøking av Google Pay-oppsettet ditt

Google Pay vises ikke i Shopify-administratoren

Google Pay er bare tilgjengelig for forhandlere på Shopify Payments