Aktivere Meta Pay

Med Meta Pay kan kundene betale raskt og sikkert gjennom nettbutikken med en hurtigkasseprosess. Når kundene er logget på Facebook kan de gå gjennom kassen med den lagrede informasjonen sin, og de trenger ikke logge på igjen. Dessuten krypteres betalingskortnummeret for sikker lagring. Kunden trykker Meta Pay-knappen, og Meta Pay leverer informasjonen til betalingsleverandøren.

Finn ut mer om hurtigkasser.

Krav til forhandlere for å legge til Meta Pay

For å aktivere Meta Pay-knappen, må du ha konfigurert Shopify Payments, og nettbutikken din må være lokalisert i USA.

Forhandlere trenger ikke en Facebook-konto for å legge til Meta Pay-alternativet i en nettbutikk.

Krav til kunder for bruk av Meta Pay

For å bruke Meta Pay til kjøp må kundene bruke en IP-adresse som er basert i USA, og en av følgende nettlesere:

• Safari eller Chrome for datamaskiner
  • Safari for iOS
  • Chrome for Android

Aktiver Meta Pay

For å aktivere Meta Pay, må du aktivere Meta Pay i Shopify-administrator. Hvis butikken oppfyller Metas handelskrav aktiveres Meta Pay innen to dager.

Bruk følgende trinn for å aktivere Meta Pay i Shopify-administrator.

Trinn:

Kundeopplevelse med Meta Pay

Når en kunde besøker nettbutikken med en støttet nettleser, ser de alternativet for hurtigkasse med Meta Pay-knappen. Hvis kunden trykker på Meta Pay-knappen, vises faktura- og leveringsopplysninger. Kunden kan endre opplysningene før de fullfører kjøpet dersom det er nødvendig.

Hvis en kunde har Facebook-appen installert, brukes appen for å godkjenne kjøpet. Kunden kan også godkjenne med en nettleser.

Feilsøking

Meta Pay vises ikke i Shopify-administrator

Meta Pay er bare tilgjengelig for forhandlere med Shopify Payments.

Meta Pay vises ikke i kassen

Meta Pay-alternativet vises i kassen for kunder som bruker Safari for iOS-mobilenheter, Chrome for Android-mobilenheter og Safari eller Chrome for kunder på datamaskiner.

Meta Pay vises ikke i kassen når feltet Firmanavn er påkrevd som en del av betalingsprosessen.

Vanlige spørsmål

Hvordan skiller Meta Pay-knappen seg fra eksisterende betalingsknapper?

Meta Pay er en sømløs og sikker måte å sende penger, donere til ulike formål og gjøre kjøp på. Det er raskt, enkelt, brukervennlig og sikkert. Nå kan Meta Pay brukes til å gjøre kjøp både i og utenfor Facebook-apper og -tjenester. Det er heller ingen tilleggskostnader for bedrifter som bruker det.

Hvilke betalingsmåter er tilgjengelige for kunder når de betaler i en nettbutikk med Meta Pay-knappen?

Kunden kan legge inn sitt foretrukne kreditt- eller debetkort i Meta Pay. Ytterligere betalingsmåter vil bli lagt til over tid.

Hvor kan jeg gå for å finne mer informasjon om Meta Pay?

Du kan besøke pay.facebook.com for mer informasjon.

Hva er kostnaden for forhandlere som godtar Meta Pay?

Det er ingen tilleggskostnad for forhandlere som godtar Meta Pay.