Aktivering af Meta Pay

Meta Pay giver kunder mulighed for hurtigt og sikkert at betale gennem din webshop ved brug af processen for hurtigere betaling. Når kunder er logget på Facebook, kan de komme hurtigt gennem betalingen med deres lagrede legitimationsoplysninger, og det er ikke nødvendigt, at de logger på igen. Derudover er betalingskortnumre krypterede for sikker opbevaring. Kunden trykker på knappen Meta Pay, og derefter giver Meta Pay disse oplysninger til betalingsudbyderen.

Få mere at vide om hurtigere betalingsprocesser.

Krav til shopejere for at tilføje Meta Pay

Hvis du vil aktivere knappen Meta Pay, skal du have opsat Shopify Payments, og din butik skal ligge i USA.

Shopejere behøver ikke at have en Facebook-konto for at føje Meta Pay-muligheden til en webshop.

Krav til kunder for at bruge Meta Pay

Hvis dine kunder vil bruge Meta Pay til køb, skal de bruge en IP-adresse, der er baseret i USA. De skal også bruge én af følgende browsere:

• Safari eller Chrome på computer
  • Safari til iOS
  • Chrome til Android

Aktivér Meta Pay

Hvis du vil aktivere Meta Pay, skal du aktivere Meta Pay i Shopify-administratoren. Hvis din butik opfylder Metas handelspolitikker, aktiveres Meta Pay inden for to dage.

Aktivér Meta Pay i Shopify-administratoren ved hjælp af følgende trin.

Trin:

Customer experience med Meta Pay

Når en kunde besøger din webshop ved hjælp af en understøttet browser, vil vedkommende se muligheden for hurtigere betaling via knappen Meta Pay. Hvis kunden trykker på knappen Meta Pay, vises vedkommendes fakturerings- og leveringsoplysninger. Kunder kan ændre deres oplysninger, før de fuldfører købet, hvis det er nødvendigt.

Hvis en kunde har installeret Facebook-appen, bruges appen til at godkende vedkommendes køb. Hvis kunden ikke har installeret appen, kan han eller hun godkende købet via en browser.

Fejlfinding

Meta Pay vises ikke i Shopify-administratoren

Meta Pay er kun tilgængelig for shopejere på Shopify Payments.

Meta Pay vises ikke ved betaling

Valgmuligheden Meta Pay vises ved betalingsprocessen for de kunder, der bruger Safari på iOS-mobilenheder, Chrome på Android-mobilenheder samt Safari eller Chrome på computere.

Meta Pay vises ikke ved betaling, når feltet Firmanavn er Påkrævet som en del af betalingsprocessen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan adskiller Meta Pay-knappen sig fra de eksisterende betalingsknapper?

Meta Pay er en nem og sikker måde at sende penge på, donere til velgørende formål samt foretage køb. Det er hurtigt, nemt og sikkert. Nu kan både bruge Meta Pay til at foretage køb på og uden for Facebooks apps og tjenester. Det koster ikke noget for virksomheder at bruge funktionen.

Hvilke betalingsmetoder er tilgængelige for kunder, når de går til betaling i en webshop med knappen Meta Pay?

Kunder kan føje deres foretrukne kredit- eller debetkort til Meta Pay. Der vil blive tilføjet flere betalingsmetoder med tiden.

Hvor kan jeg finde flere oplysninger om Meta Pay?

Du kan finde flere oplysninger på pay.facebook.com.

Hvad koster det for shopejere, hvis de vil acceptere Meta Pay?

Der er ingen yderligere omkostninger forbundet med at acceptere Meta Pay for shopejere.