Opdel levering i Shopify Checkout

Hvis en indkøbskurv indeholder varer, som ikke kan klargøres i en samlet forsendelse, opdeles leveringen i flere forsendelser. Hvis en kunde f.eks. tilføjer en forudbestilt vare til sin indkøbskurv, viser betalingen, at det forudbestilte produktet afsendes separat fra de tilgængelige varer. Kunden kan vælge en tilgængelig leveringsmulighed for alle forsendelser.

En ordre opdeles i flere forsendelser, når den indeholder følgende typer varer:

Afsnittet Leveringsmetode på en betalingsside med flere forsendelser viser, hvor mange forsendelser ordren er opdelt i, og de tilgængelige leveringsmetoder for hver forsendelse. Din kunde kan vælge mellem de tilgængelige leveringsmuligheder for hver forsendelse.

Overvejelser om inkompatibilitet i forbindelse med opdelt levering ved betaling

Visse apps og funktioner er ikke kompatible med opdelt levering ved betaling. Gennemgå følgende overvejelser:

Vælg levering for hver enkelt forsendelse

De tilgængelige leveringsmetoder for alle forsendelser grupperes som standard automatisk i følgende valgmuligheder, så kunderne nemt kan vælge:

• Laveste pris: Den billigste leveringsmetode for hver forsendelse er valgt. Denne indstilling er valgt som standard.
  • Hurtigst: Den hurtigste leveringsmulighed for alle forsendelser er valgt.

Hver valgmulighed viser de samlede leveringsomkostninger for alle forsendelser samt følgende oplysninger for hver forsendelse:

• navnet på leveringsmetoden
  • anslået leveringstid
  • leveringspris
  • antallet af varer, der er inkluderet i den pågældende forsendelse

Din kunde kan klikke på Flere leveringsmuligheder for at få alle tilgængelige leveringsmetoder vist for hver forsendelse og derefter vælge en anden leveringsmetode for én eller flere af forsendelserne. Hvis din kunde f.eks. ønsker, at én forsendelse skal ankomme hurtigere, kan kunden vælge en hurtigere leveringsmetode for den pågældende forsendelse og beholde den billigste leveringsmetode for de andre forsendelser.

Trin:

1. Klik på Flere leveringsmuligheder i afsnittet Leveringsmetode på betalingssiden.
  2. Vælg en tilgængelig leveringsmetode for alle forsendelser.
  3. Klik på Gem for at ændre leveringsmetoderne.

Eksempel på en opdelt forsendelse fra forskellige lokationer

Lad os f.eks. sige, at din butik sælger skjorter. Du har to forskellige butikslokationer: Lokation A og Lokation B.

En kunde ønsker at købe en grøn skjorte og en rød skjorte som gaver. Kunden lægger en rød og en grøn skjorte i indkøbskurven. Lokation A har den grønne skjorte på lager, men den røde skjorte er ikke tilgængelig. Lokation B har den røde skjorte på lager, men ikke den grønne skjorte. Ved betaling fordeles skjorterne ud på forskellige forsendelser med følgende tilgængelige leveringsmetoder for hver forsendelse:

• En Standard-leveringsmetode med en leveringstid på 5-8 dage for 10 USD
  • En Ekspres-leveringsmetode med en levering samme sag for 20 USD

Den billigste leveringsmetode, Standard, er som standard valgt for begge forsendelser. Den røde skjorte er en gave til en fødselsdagsfest om to dage, så kunden vælger leveringsmetoden Ekspres med en leveringstid på 1 dag for den pågældende forsendelse i stedet. Den anden skjorte er en gave til et familiemedlem, der besøger kunden om to uger, så kunden beholder leveringsmetoden Standard for den pågældende forsendelse. Den røde skjorte leveres til kunden samme dag, og den grønne skjorte leveres efter 5-8 dage.