Sådan aktiverer du Køb med Prime på Shopify

Du kan tilføje Køb med Prime-knappen på dine sider med produktdetaljer for at give Amazon Prime-medlemmer en problemfri betalingsoplevelse, hurtig og gratis levering og gratis returneringer af kvalificerede ordrer. Du behøver ikke at sælge på amazon.com for at bruge Køb med Prime.

Køb med Prime kan også hjælpe med at forbedre konverteringsraterne ved at fortælle dine kunder, at de har mulighed for at bruge deres Amazon Prime-medlemskab. Med Køb med Prime har du mere tid til at fokusere på din virksomhed, fordi Køb med Prime gør det nemmere for dig at tiltrække og konvertere Amazon Prime-medlemmer til din webshop.

Hvis du føjer Køb med Prime til din Shopify-butik, kan du administrere dine Køb med Prime-produkter i din Shopify-administrator. Køb med Prime-knappen matches automatisk med temaet i din Shopify-butik.

Vilkår og berettigelse

Der er en række krav, som din butik skal opfylde, og vilkår, som du skal acceptere, for at du kan blive kvalificeret til Buy with Prime. Disse krav har til formål at sikre en ensartet oplevelse for shopejere og kunder. Listen over krav kan ændres uden forudgående varsel.

Din butik

Buy with Prime

Brugen af Køb med Prime er underlagt servicevilkårene for Køb med Prime Merchant Console og brugsbetingelserne for Køb med Prime.

Aktivér Køb med Prime

1. Log ind på Shopify App Store.
  2. Brug søgefeltet til at søge efter Køb med Prime, og klik derefter på det.
  3. Klik på Tilføj app på appsiden.
  4. Klik på Installer app i din Shopify-administrator for at godkende følgende funktioner:
    • Brug af appen.
    • At Shopify og Amazon kan dele oplysninger, herunder adgang til at se og redigere kunde- og butiksoplysninger.

Når du har installeret Køb med Prime-appen, kan du se og bruge den fra siden Apps i din Shopify-administrator. Hvis du vil bruge Køb med Prime, skal du muligvis først gennemføre følgende trin i rækkefølge:

1. Aktivér Amazon Pay i afsnittet Tegnebøger i Shopify Payments.
  2. Opsæt din Køb med Prime-konto.
  3. Tilknyt dine produkter, og slå Køb med Prime til.

Få mere at vide i Køb med Prime-appen til Shopify. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Køb med Prime-support via din konto. Du kan også udfylde Køb med Prime-formularen Kontakt os .

Deaktiver Buy with Prime

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. Klik på Afinstaller i rækken i den app, du vil afinstallere.
  3. Klik på Afinstaller i den dialogboks, der vises.

Administrer Køb med Prime

Du kan gøre følgende for at administrere din Køb med Prime-konto:

• Tilbyd Prime-levering og -returnering for dine produkter.
  • Se Køb med Prime-ordrer.
  • Administrer din konto fra Køb med Prime-konsollen.
  • Få support til Køb med Prime.

Vis ordrer

Når du har installeret Køb med Prime-appen, synkroniseres dine ordrer automatisk med din Shopify-administrator, så du nemt kan finde oplysninger om, hvordan Køb med Prime påvirker din virksomhed, f.eks. antallet af ordrer, returneringer og tilbagebetalinger, der er foretaget med Køb med Prime.

Trin:

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.
  2. Klik på en ordrevisning.
  3. Filtrer dine ordrer med tagget Køb med Prime.

Administrer dit Køb med Prime-produktkatalog

Når du har opsat Køb med Prime, kan du vælge de produkter, du vil gøre tilgængelige for Køb med Prime på siden til administrering af Prime-aktiverede produkter. Når du har aktiveret Køb med Prime for et produkt, vises knappen Køb med Prime med det samme på produktets side med produktoplysninger.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. På siden Apps og salgskanaler klikker du på Køb med Prime.
  3. Klik på Administrering af Prime-aktiverede produkter.
  4. Vælg de produkter, som du vil vise Køb med Prime for, i kolonnen Tilbyd Prime, hvis betingelserne er opfyldt. Du kan også fravælge de produkter, du vil skjule for Køb med Prime.

Køb med Prime-priser og -gebyrer

Priserne for Køb med Prime betales efter forbrug. Få mere at vide om Amazons priser og gebyrer for Køb med Prime.

Onlinebetalingsoplevelse for kunder, der bruger Køb med Prime

Når kunderne bruger legitimationsoplysningerne til deres Amazon-konto, behøver de ikke at oprette en ny konto eller indtaste personlige oplysninger på betalingssiden. En kunde gennemgår følgende trin for at betale en ordre ved hjælp af Køb med Prime:

1. Kunden lægger en enkelt SKU (et varenummer) i sin indkøbskurv ved hjælp af knappen Køb med Prime. Flere mængder af den enkelte SKU understøttes.
  2. Kunden betaler med Køb med Prime.
  3. Kunden bekræfter sit Prime-medlemskab ved at logge ind på sin Amazon-konto.

• Hvis personen er Prime-medlem, bliver vedkommende ført til siden for ordreanmeldelser. Ved betaling kan de bruge deres gemte leveringsadresse og betalingsmetode fra deres Amazon-konto.
    • Hvis personen ikke er Prime-medlem, får vedkommende enten mulighed for at starte en prøveperiode på Prime eller betale for et Prime-medlemskab. Hvis personen ikke ønsker at fortsætte med Prime, videresendes vedkommende til siden med produktbeskrivelser, hvor vedkommende kan vælge en betalingsmulighed uden Køb med prime.
  4. Kunden gennemgår sit køb og foretager betalingen på betalingssiden.

Hvis et Amazon Prime-medlem ønsker at redigere den standardadresse eller betalingsmetode, der er knyttet til deres Amazon-konto, kan vedkommende ændre sine oplysninger ved betaling.

Få betaling

Når Amazon har registreret betalingen for en ordre, der er afgivet via Køb med Prime, modtager du betaling for din ordre i din næste Shopify Payments-udbetaling.

Sådan håndterer du refusioner og returneringer

Køb med Prime automatiserer dine kunders refusionsoplevelse, når de indsender en returnering i et gratis returinterval. Få mere at vide om Køb med Prime-refusioner.

Deaktiver prompten om Prime-medlemskab

Hvis din kunde vælger at betale med Køb med Prime, men ikke har et aktivt Amazon Prime-medlemskab, vises der som standard en prompt om Prime-medlemskab ved betaling. Denne prompt giver kunder mulighed for at tilmelde sig Prime eller genoptage et Prime-medlemskab, der er sat på pause. Du kan deaktivere denne prompt, hvis du ikke vil have den vist ved betaling.

Trin:

1. Log ind på din Amazon Merchant Console-konto, og gå derefter til fanen Amazon-tjenester.
  2. Find prompten om Prime-medlemskab.
  3. Vælg Handlinger > Deaktiver Prime-medlemskab.