Winkelbeleid toevoegen

U kunt de volgende beleidsregels toevoegen of genereren voor uw Shopify-winkel:

• Terugbetalingsbeleid
  • Privacybeleid
  • Servicevoorwaarden
  • Verzendbeleid

Nadat u beleidsregels voor uw winkel hebt toegevoegd, worden deze via een link in de voettekst van betaalpagina's beschikbaar gesteld. U kunt uw beleid ook toevoegen aan menu's in uw online winkel.

Hoewel Shopify sjablonen kan genereren, bent u verantwoordelijk voor het volgen van uw gepubliceerde beleid. Controleer uw beleidsregels dan ook zorgvuldig voordat u ze toevoegt.

Winkelbeleid toevoegen of genereren

Stappen

1. Ga in de Shopify-beheerder naar Instellingen > Juridisch.

2. Voer de beleidsregels voor uw winkel in of klik op Maken van sjabloon om de standaardsjabloon in te vullen.

Schermafbeelding van de Shopify-beheerder van de locatie voor het maken van een beleidssjabloon, in het gedeelte Juridisch onder Instellingen

3. Controleer uw beleid en breng zo nodig wijzigingen aan.

4. Klik op Opslaan om uw beleid toe te voegen.

Wanneer u verschillende soorten winkelbeleid toevoegt, wordt in de voettekst van uw betaalpagina's automatisch een link naar het beleid toegevoegd. Klanten moeten uw beleid mogelijk kunnen inzien voordat ze afrekenen, dus is het een goed idee om die pagina's aan uw winkelnavigatie te koppelen.

Aangepaste pagina's toevoegen om juridische informatie weer te geven

U kunt webpagina's maken in uw Shopify-beheerder. Webpagina's zijn handig voor het publiceren van informatie die bijna nooit verandert of die klanten vaak raadplegen, zoals een pagina Over ons of een pagina Contact opnemen.

Ontdek hoe u pagina's aan uw online winkel toevoegt en een link maakt naar die pagina's in het navigatiegedeelte van uw winkel.