Ehdotettujen vastausten automaattinen luominen Shopify Inboxissa

Shopify Magic luo ehdotettuja vastauksia automaattisesti tekoälyllä (AI) asiakkaiden kanssa käytävien keskustelujen aikana. Ehdotetut vastaukset voivat auttaa vastaamaan asiakkaiden tiedusteluihin nopeammin.

Automaattisesti luodut ehdotetut vastaukset ovat saatavilla vain englanniksi.

Ehdotettujen vastausten ylläpito

Ehdotetut vastaukset on aktivoitu oletuksena. Voit ottaa automaattisesti luodut ehdotetut vastaukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä Shopify Inboxin asetuksissa.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify Inboxissa asetuskuvaketta ja klikkaa sitten Viestiasetukset.
  2. Valitse Luo vastaus automaattisesti -osiossa Päällä tai Pois päältä.
  3. Klikkaa Tallenna.

Ehdotettujen vastausten luominen

Shopify Magic luo ehdotetun vastauksen kauppasi tietojen perusteella. Ehdotettu vastaus ilmestyy Inbox-keskustelun kirjoituskenttään, kun keskustelu täyttää seuraavat vaatimukset:

• Keskustelussa on vähintään yksi asiakasviesti.
  • Et ole vielä vastannut asiakasviestiin.
  • Shopify-kauppasi sisältää riittävästi tietoja, jotta asiakkaan kysymykseen voidaan antaa vastaus.

Ehdotettuja vastauksia ei luoda

Ehdotettua vastausta ei välttämättä luoda keskustelun aikana jostakin seuraavista syistä:

• Kaupan tietoja käsitellään, eikä niitä voi vielä käyttää ehdotetuissa vastauksissa.
  • Kaupassasi ei ole riittävästi tietoa aiheesta, josta asiakas kysyy.
  • Shopify Magicilla ei ole käyttöoikeutta tietoihin, joita asiakas kysyy. Esimerkiksi käyttöehtoja ja tietosuojakäytäntöä ei käsitellä ehdotetuissa vastauksissa.

Lue, miten voit parantaa ehdotettujen vastausten laatua.

Ehdotettujen vastausten parantaminen

Shopify Magic tuottaa tarkempia ja toistuvia ehdotettuja vastauksia, kun sillä on tarvittavat tiedot kaupastasi, jotta se voi vastata asiakkaiden usein kysyttyihin kysymyksiin. Voit parantaa ehdotettujen vastausten laatua lisäämällä tarkkaa sisältöä kauppasi seuraaviin osiin: