Shopify Inboxin chatin asetusten ja ulkoasun muokkaaminen

Voit mukauttaa chatin ulkoasua, asiakkaiden käytettävissä olevia pikavastauksia ja asiakkaille näkyvää chattiä edeltävää lomaketta.

Ota verkkokaupan chatti käyttöön

1. Klikkaa Shopify Adminissa kohtaa Verkkokauppa > Teemat.
  2. Klikkaa muokattavan teeman vierestä Mukauta.
  3. Valitse Sulautetut sovellukset, ja klikkaa sitten Shopify Inbox.
  4. Ota käyttöön klikkaamalla Shopify Inbox -osiossa Verkkokaupan chatti -painiketta.
  5. Klikkaa Tallenna.

Ota Shop chat käyttöön

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Inbox.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Shop chat on poissa käytöstä -osiossa Ota chatti käyttöön.

5. Klikkaa Shop chat -osiossa Ota käyttöön.

6. Valinnainen: Mukauta Brändi-osiossa tervehdystä, joka näkyy asiakkaille, kun he aloittavat keskustelun kanssasi Shop-sovelluksessa.

Mukauta brändiäsi, chatti-painiketta ja tervehdystä

Teemaeditorissa voit mukauttaa Shopify Inboxin chattipainikkeen ulkoasua, sen sijaintia verkkokaupassasi ja chatin tervehdystä.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify Adminissa kohtaa Verkkokauppa > Teemat.
  2. Klikkaa muokattavan teeman vierestä Mukauta.
  3. Valitse Sulautetut sovellukset, ja klikkaa sitten Shopify Inbox.
  4. Tee Brändin mukauttaminen -osiossa jokin seuraavista toimenpiteistä:

• Siirry värivalitsimeen klikkaamalla Väri, ja valitse taustan, tekstin tai painikkeen väri tai syötä värin heksadesimaalikoodi.
    • Valitse avattavasta Kuvake-valikosta se kuvake, jota haluat käyttää verkkokauppasi chatti-painikkeena.
    • Valitse avattavasta Tunnus-valikosta se tunnus, jota haluat käyttää verkkokauppasi chatin painikkeena.
    • Valitse Vaakasuuntainen- ja Pystysuuntainen-osioista, kummin päin haluat chatin painikkeen näkyvän verkkokaupassasi.
    • Kirjoita Tervehdysviesti-tekstiruutuun viesti, jonka haluat asiakkaasi näkevän, kun hän klikkaa chattipainiketta.