Shopify Inboxin pikavastausten määrittäminen

Kun asiakas klikkaa verkkokaupan chatti-painiketta, selaimeen avautuu keskusteluikkuna, jossa näkyy tervehdysviesti ja näkyviin pikavastauksiisi perustuva kysymyslista. Jos asiakas klikkaa kysymystä, ennalta määritetty vastaus tulee näkyviin. Jos esimerkiksi luot pikavastauksen, joka kertoo palautuskäytäntösi, asiakkaat voivat katsoa pikavastauksen klikkaamalla kysymystä Mikä on palautuskäytäntösi?

Seuraa tilaustani -pikavastaus sisältyy oletusarvoisesti pikavastauksiin. Se antaa asiakkaalle automaattisesti tilauksen tilan, kun kysymystä klikataan.

Luo pikavastaus

Voit luoda niin monta pikavastausta kuin haluat ja näyttää asiakkaille jopa 100 pikavastausta. Kun luot pikavastauksen, sinun on syötettävä sekä asiakkaille esitettävä kysymys, että kysymyksen vastaus.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Inbox.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Napsauta Chattiasetukset.

5. Klikkaa Pikavastaukset-osiossa kohtaa Luo pikavastaus.

6. Kirjoita Kysymys-tekstikenttään kysymys, jonka haluat näkyvän asiakkaille.

7. Kirjoita Vastaus-tekstiruutuun vastaus, jonka haluat näkyvän asiakkaille, kun he klikkaavat kysymystä.

8. Valinnainen: Uusi pikavastauksesi näkyy oletusarvoisesti asiakkaille. Jos et halua sen näkyvän, klikkaa Näkyvyys-osiossa Poista käytöstä.

9. Klikkaa Tallenna.

Pikavastausten järjestyksen muuttaminen

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Inbox.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Napsauta Chattiasetukset.

5. Voit järjestää näytettävän luettelon uudelleen klikkaamalla Pikavastaukset-osiossa kohtaa ⋮⋮ ja raahaamalla pikavastauksen uuteen paikkaan listalla.

6. Klikkaa Tallenna.

Poista pikavastaaminen käytöstä

Jos haluat säilyttää pikavastauksen, mutta piilottaa sen verkkokaupastasi, voit poistaa pikaviestin käytöstä.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Inbox.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Napsauta Chattiasetukset.

5. Klikkaa Pikavastaukset -osiossa piilotettavan pikavastauksen kohdalla Poista käytöstä.

6. Klikkaa Tallenna.

Jos haluat ottaa pikavastauksen käyttöön, toista edelliset vaiheet ja klikkaa sitten Ota käyttöön.

Pikavastauksen poistaminen

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Inbox.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Napsauta Chattiasetukset.

5. Klikkaa pikavastausta, jonka haluat poistaa.

6. Klikkaa Poista pikavastaukset.

7. Vahvista klikkaamalla Poista pikavastaus.

Ehdotetut pikavastaukset

Shopify Magic antaa ehdotettuja vastauksia kauppasi toimintakäytäntöjen ja chattihistoriasi perusteella. Tämä ominaisuus käyttää tekoälyä (AI) luodessaan pikavastausehdotuksia. Automaattisesti luodut pikavastausehdotukset perustuvat kauppasi käytäntöihin ja keskusteluhistoriaan. Jos kauppasi käytännöistä ei ole tarpeeksi tietoa tai keskusteluhistoria ei ole riittävä, ehdotetut pikavastaukset perustuvat kauppiaiden saamiin yleisiin kysymyksiin. Voit valita nämä kysymykset ja lisätä sitten asianmukaisen vastauksen kauppaasi.

Automaattisesti luodut pikavastausehdotukset ovat tällä hetkellä käytettävissä vain englanniksi. Englanninkielisissä ehdotuksissa käytetty kielimuoto on oletusarvoisesti amerikanenglantia. Tekoälyn käyttämät kieltä koskevat tiedot ovat suurelta osin peräisin pohjoisamerikkalaisista lähteistä, joten luotu sisältö saattaa sisältää sanastoa ja ilmaisuja, jotka ovat paikallisesti käytettyjä kyseisellä alueella. Voit muuttaa mitä tahansa ehdotetun pikavastauksen sisältöä tarpeidesi mukaan.

Jos haluat lisätietoja tekoälyn käyttämisestä kirjoitusprosessin nopeuttamiseen, tutustu Shopify Magic -toimintoon.

Ehdotettujen pika-vastausten tarkastelu

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Inbox.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Napsauta Chattiasetukset.

5. Napsauta Pikavastaukset-osiossa ehdotettua pikavastausta.

6. Valinnainen: muokkaa automaattisesti luotua kysymystä ja vastausta ja napsauta sitten Tallenna.

7. Valinnainen: Jos haluat lisätä ehdotetun pikavastauksen verkkokauppasi chattiin, klikkaa Ota käyttöön, ja klikkaa sitten Tallenna.