Opsætning af Shopify Inbox

Når du åbner Shopify Inbox på nettet eller føjer funktionen til din iOS- eller Android-enhed, eller du åbner funktionen på din computer, kan du konfigurere beskedindstillingerne for din Shopify-butik. Kunder kan indlede en samtale fra din webshop ved hjælp af webshopchatten eller integrerede beskedplatforme, som f.eks. Apple Business Chat eller Facebook Messenger, og du kan læse/svare dine kunder ved hjælp af Shopify Inbox. Du kan også tilføje beskeder, der er skrevet på forhånd, for at svare kunderne hurtigt, give kunderne øjeblikkelige svar på ofte stillede spørgsmål, tilpasse den velkomsthilsen, der vises til kunderne, når de indleder en samtale, samt angive deres forventninger til svartider med automatiserede beskeder.

Tilladelseskrav

De tilladelser, som dine butiksmedarbejdere får tildelt, afgør, hvilke funktioner de kan bruge i Shopify Inbox. Få mere at vide i Shopify Inbox-medarbejdertilladelser.

Krav til tilladelser i iOS 14

Hvis du har opdateret din enhed til iOS 14 eller nyere og bruger Shopify-apps fra tredjeparter, skal du muligvis aktivere Sporing på tværs af websites i dine iOS-indstillinger. Sporing på tværs af websites giver Shopify-apps fra tredjeparter, som du har installeret i din Shopify-administration, være knyttet til Shopify Inbox, Shopify POS og Shopify-mobilappen.

For at aktivere Sporing på tværs af websites skal du gøre følgende:

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Shopify, Shopify POS eller Shopify Inbox.
  3. Aktivér Tillad sporing på tværs af websites.

Opsæt Shopify Inbox på en mobilenhed

1. Installer Shopify Inbox på en af følgende mobilenheder:

- iPhone eller iPad - Android

1. Åbn Shopify Inbox, og log ind på din Shopify-konto.

Opsæt Shopify Inbox på computeren

1. Gå til shopifyinbox.com på din stationære computer.
  2. Log ind på din Shopify-konto.

Angiv åbningstiderne for din chat

I Shopify Inbox kan du angive åbningstiderne for chatten i din butik under indstillingerne, så kunder, der starter en samtale med din butik, ved, hvornår de kan vente svar. Du kan også vælge, hvornår opfølgningsbeskeden vises til kunder, og hvornår autosvaret vises i stedet.

Få mere at vide under Angiv din onlinetilgængelighed.