Google Tag Manager

Du kan bruge Google Tag Manager med din Shopify Plus-webshop, så længe du:

Føjer Google Tag Manager-kode til dit tema

Fremgangsmåde:

1. Installerer Google Tag Manager for at få kodestykkerne, som du skal kopiere og indsætte i din Shopify-butik. Da Shopify bruger skabeloner, skal du kun kopiere kodestykkerne til theme.liquid- og checkout.liquid-filerne. - Hvis det er første gang, du installerer Google Tag Manager, skal du følge trinnene til installation fra Google Tag Manager. Stop midlertidigt trinnet, hvor du får de to kodestykker, som du kan føje til dine websider, og følg derefter vejledningen nedenfor.

• Hvis du allerede har installeret Google Tag Manager, kan du finde kodestykkerne i Google Tag Manager ved at klikke på Administrator og derefter klikke på Installer Google Tag Manager:
      Screenshot af Google Tag Manager, der viser kodestykkerne, du skal kopiere til dine temafiler.
  2. Klik på Webshop, og klik derefter på Temaer i din Shopify-administrator.

3. Klik på Rediger kode i rullemenuen med temaer.

4. Kopiér det første kodestykke fra Google Tag Manager ind i <head>-taggene i din theme.liquid- og checkout.liquid-kode:

1. Kopiér det første kodestykke fra Google Tag Manager
    2. Åbn din theme.liquid-fil i din Shopify-administrator.
    3. Indsæt kodestykket så højt i <head> i theme.liquid-koden som muligt.
    4. Åbn din checkout.liquid-fil.
    5. Indsæt kodestykket så højt i <head> i checkout.liquid-koden som muligt.
  5. Kopiér det andet kodestykke fra Google tag Manager ind <body>-taggene i din theme.liquid- og checkout.liquid-kode:

1. Åbn siden theme.liquid i din Shopify-administrator.
    2. Indsæt kodestykket så højt i <body> på siden theme.liquid som muligt.
    3. Åbn siden checkout.liquid.
    4. Indsæt kodestykket så højt i <body> i checkout.liquid-koden som muligt.
  6. Klik på Gem i din Shopify-administrator.

7. I Google Tag Manager, skal du fortsætte med installeringen af Google Tag Manager. Når du bliver bedt om at tilføje tags, må du ikke tilføje følgende typer af tags: - Universal Analytics til Google Analytics

• Klassisk Google Analytics til Google Analytics
    • Facebook-pixel.

Kontrollér, at Google Tag Manager er installeret

Hvis du vil kontrollere, at Google Tag Manager er installeret, kan du bruge: