Google Tag Manager

Voit käyttää Google Tag Manager -sovellusta Shopify Plus -verkkokaupassasi, kunhan:

Google Tag Manager -koodin lisääminen teemaasi

Toimintovaiheet:

1. Asenna Google Tag Manager saadaksesi koodinpätkät, jotka on kopioitava ja liitettävä Shopify-kauppaan. Koska Shopify käyttää malleja, sinun tarvitsee vain kopioida koodinpätkät tiedostoihin theme.liquid ja checkout.liquid. - Jos asennat Google Tag Manager -sovelluksen ensimmäistä kertaa, suorita Google Tag Managerin tarjoamat asennusvaiheet. Pidä tauko vaiheessa, jossa sinulle annetaan kaksi koodikatkelmaa, jotka lisätä verkkosivuillesi, ja seuraa sitten alla olevia ohjeita.

• Jos olet jo asentanut Google Tag Managerin, niin löydät nämä koodikatkelmat Google Tag Managerista napsauttamalla ylläpitäjä ja valitsemalla sitten Asenna Google Tag Manager:
      Google Tag Manager -kuvakaappaus, joka näyttää kooditiedot, jotka sinun on kopioitava teematiedostoihisi.
  2. Valitse Shopify administa Verkkokauppa ja valitse sitten Teemat.

3. Klikkaa teema-pudotusvalikossa Muokkaa koodia.

4. Kopioi ensimmäinen koodinpätkä Google Tag Managerista theme.liquid- ja checkout.liquid-koodiesi <head>-tunnisteisiin:

1. Kopioi ensimmäinen koodinpätkä Google Tag Managerista
    2. Avaa Shopify adminissa theme.liquid-tiedosto.
    3. Liitä koodinpätkä mahdollisimman korkealle koodin theme.liquid <head>-osioon.
    4. Avaa checkout.liquid-tiedostosi.
    5. Liitä koodinpätkä mahdollisimman korkealle koodin checkout.liquid <head>-osioon.
  5. Kopioi toinen koodikatkelma Google Tag Managerista <body>-koodisi theme.liquid-tunnisteisiin ja checkout.liquid-koodiin:

1. Avaa Shopify adminissa theme.liquid-sivu.
    2. Liitä koodinpätkä mahdollisimman korkealle theme.liquid-koodin <body>-osioon.
    3. Avaa checkout.liquid -sivu
    4. Liitä koodinpätkä mahdollisimman korkealle koodin checkout.liquid <body>-osioon.
  6. klikkaa Shopify adminissa Tallenna.

7. Jatka Google Tag Manager -sovelluksen asentamista Google Tag Manager -sovelluksessa. Kun pyydetään tunnisteiden lisäämistä , älä lisää seuraavanlaisia tunnisteita: - Universal Analytics for Google Analytics

• Klassinen Google Analytics Google Analyticsille
    • Facebook-pikseli.

Varmista, että Google Tag Manager on asennettu

Voit varmistaa, että olet asentanut Google Tag Manager -sovelluksen oikein, käyttämällä:

Aiheeseen liittyvät linkit