Skrivning af blogopslag

Når du har oprettet en blog, kan du begynde at skrive dine blogopslag. Dine opslag kan indeholde både tekst og billeder. Du kan vælge at udgive et opslag med det samme eller angive en bestemt udgivelsesdato.

Føj et opslag til din blog

Trin:

1. Indtast en titel for dit blogopslag. Du skal have en titel for at gemme opslaget.
  2. Indtast indholdet af blogopslaget. Dette felt bruger RTF-editoren, så du kan formatere dit blogindhold. Du kan også tilføje et billede, integrere en video eller andre medier eller indsætte et link.
  3. Vælg indstillingerne for dit blogopslag:

• Forfatter: Vælg navnet på den person, der skriver opslaget, i rullemenuen. Det er kun navnene på butiksejeren og medarbejderne, der vises i rullemenuen.
    • Blog: Vælg navnet på den blog, hvor opslaget skal udgives. Hvis du ikke vil udgive til en af dine eksisterende blogs, kan du oprette en ny blog i rullemenuen.
  4. Valgfrit: Vis et billede på bloggens landingsside. I afsnittet Udvalgt billede klikker du på Upload billede og derefter vælger du et billede, der skal uploades.

5. Valgfrit: Medtag et uddrag fra dit blogopslag på bloggens landingsside.

6. Valgfrit: Føj tags til dine blogopslag for at organisere dem efter kategori eller emne. Kunder kan klikke på tags for at finde andre blogopslag i samme kategori. Når en kunde søger efter et tag i din webshop, vises matchende blogopslag i søgeresultaterne. Angiv tags, adskilt af kommaer, i feltet Tags. Tags kan være op til 255 tegn.

7. Valgfrit: Hvis du har oprettet en tilpasset skabelon til blogopslag, kan du vælge en skabelon. Vælg den skabelon, du vil bruge til opslaget, i rullemenuen Skabelon.

8. Valgfrit: Rediger søgemaskinefortegnelsen for dit blogopslag i afsnittet Eksempel på søgemaskinefortegnelse

9. Blogopslag er som standard skjult og vises ikke i din webshop. Hvis du er klar til at udgive opslaget, skal du vælge Synlig i afsnittet Synlighed eller angive en bestemt udgivelsesdato for opslaget. Du kan når som helst redigere eller slette et udgivet blogopslag.

10. Klik på Gem.

Rediger et blogopslag

Årsagen til ændring af et eksisterende blogopslag kan være, at du vil ændre indhold, udgivelsesdato, forfatter eller andre oplysninger i blogopslaget.

Trin:

Skjul et blogopslag

Trin:

Slet et blogopslag

Trin:

Føj et billede til et blogopslag

Du kan gøre blogopslaget mere spændende ved at føje billeder til opslagets indhold. Du kan tilføje billeder, du har uploadet til Shopify, inklusive produktbilleder, eller uploade et nyt billede til opslaget. Den bedste filtype til billeder i blogopslag er JPEG.

Trin:

Vis et uddrag fra et blogopslag

Du kan vise uddrag fra et blogopslag på bloggens landingsside. Du kan muligvis inkludere billeder, tekstformatering og links i dine uddrag, men dette afhænger af, hvad temaet understøtter. Hvis du ikke tilføjer et bloguddrag, vises i stedet en del af indholdet af dit blogopslag uden billeder, formatering eller links.

Trin:

Føj tags til et blogopslag

Du kan bruge tags til at organisere dine blogopslag i kategorier eller efter emne. Du kan f.eks. føje et tag til alle opslag om sommer for at oprette en summer-kategori. Kunder kan klikke på tags for at finde andre blogopslag i samme kategori. Når en kunde søger efter et tag i din webshop, vises matchende blogopslag i søgeresultaterne.

Trin:

Rediger søgemaskinefortegnelsen for et blogopslag

Du kan redigere den tekst, der vises i søgemaskineresultaterne for et blogopslag. Beskrivende titler og beskrivelser kan hjælpe nye kunder med at finde din webshop og få dem til at klikke på linket. Få mere at vide om søgemaskineoptimering.

Du kan se et eksempel på søgemaskinefortegnelsen for et blogopslag og foretage ændringer, der kan hjælpe nye kunder med at finde din webshop.

Trin:

Ret webadressen for en blog

Du kan ændre webadressen for dit blogopslag i afsnittet Eksempel på søgemaskinefortegnelse. Når du opretter et blogopslag, genereres der automatisk en webadresse og en handle. Du kan eventuelt ændre eller afkorte webadressen, men i de fleste tilfælde kan du bevare standardadressen.