Administration af kommentarer til blogopslag

Kommentarer kan fungere som et sted med samtaler om din virksomhed og dine produkter. Du kan tillade kunder at kommentere dine blogopslag, deaktivere kommentarer eller tillade kommentarer, der afventer ændring.

Tillad eller deaktiver kommentarer i en blog

Når du opretter en ny blog, er kommentarer som standard deaktiveret. Der er tre valgmuligheder til indstillinger for kommentarer:

• Kommentarer er deaktiveret: Besøgende til din blog kan ikke skrive kommentarer til opslag.

• Kommentarer er tilladt, afventer ændring: Besøgende på bloggen kan skrive kommentarer, men du skal gennemgå kommentarerne, før de vises på din blog.

• Kommentarer er tilladt og udgives automatisk: Besøgende på din blog kan skrive kommentarer, og disse kommentarer vises automatisk på din blog, uden at du gennemgår dem.

Sådan administreres indstillinger for kommentarer:

1. Klik på navnet på den blog, du vil redigere.
  2. Vælg den ønskede indstilling i afsnittet Kommentarer, og klik derefter på Gem.

Godkend eller slet kommentarer

Hvis du vælger at tillade kommentarer, der afventer moderering, skal du godkende alle kommentarer, før de udgives på din blog. Du kan godkende eller slette flere kommentarer ved hjælp af en massehandling.

Fremgangsmåde:

1. Vælg mindst én kommentar.
  2. Klik på Handlinger, og klik derefter på Godkend for at udgive de valgte kommentarer på din blog. Du kan også klikke på Slet.

Fjern spamkommentarer

Shopify tjekker, om der er tegn på spam i alle blogkommentarer og markerer dem. Markerede kommentarer vises ikke på din blog, men kan ses i din Shopify-administrator. Du kan også markere kommentarer som spam manuelt.

Fremgangsmåde:

1. Vælg mindst én kommentar.
  2. Klik på Handlinger, og klik derefter på Markér som spam.
  3. Valgfrit: Klik på Handlinger, og klik derefter på Slet for at fjerne spamkommentarer fra din administrator.