Mukautettujen pikseleiden testaaminen

Kun olet luonut pikselin, testaa se varmistaaksesi, että asiakastapahtumat käynnistyvät oikein verkkokaupassasi. Perehdy seuraaviin mukautettujen pikseleiden testaamista ja vianmääritystä koskeviin vinkkeihin.

Varmista, että mukautettu pikseli on yhdistetty

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Asetukset > Asiakastapahtumat.
  2. Varmista testattavan pikselin riviltä, että Tila-sarake on Yhdistetty.
  3. Jos pikseliä ei ole yhdistetty, klikkaa ...ja sitten Yhdistä.

Mukautetun pikselin testaaminen selaimen konsolin lokia käyttämällä

Voit testata selainkonsolin lokin avulla, latautuuko mukautettu pikselisi ja onko asiakastapahtuma tilannut sen. Konsolin tarkistusvaiheet riippuvat käyttämästäsi verkkoselaimesta. Jos haluat esimerkiksi oppia käyttämään Google Chromen konsolia, tutustu Chrome for Developers Console -yleiskatsaukseen.

Selaimen välimuistin tyhjennys voi viedä jonkin verran aikaa, joten sinun on ehkä tarkistettava konsoli useita kertoja tai käyttää toista selainikkunaa tai laitetta, ennen kuin pikseli latautuu.

Pikselin latautumisen testaaminen

Tietyt tekijät, kuten GDPR-asetukset tai kolmannen osapuolen komentosarja, voivat estää pikselin latautumisen. Voit lisätä pikseliin koodinpätkän, jotta voit testata, latautuuko pikselioikein. Tämä koodinpätkä lisää viestin, joka on luettavissa selaimesi konsolissa. Jos viesti näkyy selaimen konsolissa, se tarkoittaa, että pikseli lataus onnistuu verkkosivustollasi.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Asetukset > Asiakastapahtumat.
  2. Klikkaa testattavaa pikseliä ja kirjoita sitten Koodi-osiossa seuraava lauseke ensimmäiselle riville ennen muuta koodia: console.log("loaded");
  3. Klikkaa Tallenna.
  4. Avaa verkkokauppasi sivusto ja varmista selainkonsolilla, että console.log-lauseke näkyy.

Pikselin vianmääritys, kun se ei lataudu

Jos pikseli ei lataudu testauksen jälkeen, joka suoritetaan console.log("loaded"); -koodilla, asiakkaan tietosuoja-asetukset saattavat estää latautumisen.

Siirry Shopify Adminissa Asetukset > Asiakkaan tietosuoja -kohtaan tarkistaaksesi Shopify Adminissa asiakkaan tietosuoja-asetukset, jotka saattavat vaikuttaa istuntoosi. Tee seuraavat toimet asiakkaan tietosuoja-asetuksista riippuen:

• Jos sinulla on asiakkaiden tietosuoja-asetuksia, jotka edellyttävät suostumusta alueellasi, varmista, että olet antanut suostumuksen evästebanneriisi kautta.
  • Jos sinulla ei ole asiakkaan tietosuoja-asetuksia, jotka estävät pikselin latautumisen, nollaa evästebanneri tyhjentämällä selaimesi evästeet ja anna sitten suostumus.

Jos käytät suostumuksen hallinnointiin kolmannen osapuolen työkalua, voit saada tukea kolmannen osapuolen palveluntarjoajalta.

Testaa, onko asiakastapahtuma tilannut pikselin

Voit testata, onko asiakastapahtuma tilannut mukautetun pikselin lisäämällä mukautettuun pikseliin seuraavan koodin ja korvaamalla koodin page_viewed tapahtumalla, jota haluat testata:

analytics.subscribe("page_viewed", async (tapahtuma) => { console.log (event); });

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Asetukset > Asiakastapahtumat.
  2. Klikkaa testattavaa pikseliä ja kirjoita sitten Koodi-osioon asiakkaan tapahtumatilauksen testikoodi.
  3. Klikkaa Tallenna.
  4. Avaa verkkokauppasi ja varmista selainkonsolilla, että console.log-lauseke näkyy.

Muu vianmääritys

Jos on sinulle on edelleen epäselvää, onko asiakastapahtuma tilannut oikein mukautetun pikselin, kokeile seuraavia vianmääritystoimia:

• Tyhjennä selaimen evästeet.
  • Jos testaat vakiotapahtumaa, tarkista Shopifyn vakiotapahtumien kuvaukset -kehittäjädokumentaatio varmistaaksesi, että olet suorittamassa tapahtuman käynnistämiseksi tarvittavia toimenpiteitä.
  • Jos testaat mukautettua tapahtumaa, varmista, että publish()-koodi käynnistyy sijoittamalla console.log-lauseke ennen julkaisukoodia ja sen jälkeen theme.liquid-tiedostoissa tai kassalaajennuksissa. Esimerkiksi:
    console.log("before publish"); Shopify.analytics.publish("my_custom_event", myCustomData); console.log("after publish");

Kolmannen osapuolen pikselin SDK-testaus

Pikseli-SDK:ssa (ohjelmistokehityspaketti) on työkalut, joiden avulla voit määrittää pikselin keräämään tietoja asiakkaiden käyttäytymisestä. Voit testata seuraavia kolmannen osapuolen toimittaman pikseli-SDK:n toimintoja:

Testaa, onko kolmannen osapuolen pikseli-SDK ladattu

Verkkovälilehden tarkistamisen vaiheet riippuvat käyttämästäsi verkkoselaimesta. Jos esimerkiksi haluat tietoja Google Chromen verkkovälilehden tarkistamisesta, perehdy Chrome for Developers -sivuston Inspect network activity -dokumentaatioon.

Testataksesi, onko kolmannen osapuolen pikseli-SDK ladattu, nouda ensin kolmannen osapuolen toimittajan koodi SDK:n URL-osoitteelle, jotta voit lisätä sen pikselikoodiisi. Voit saada tukea ottamalla yhteyttä kolmannen osapuolen pikselin tarjoajaan.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Asetukset > Asiakastapahtumat.
  2. Klikkaa mukautettua pikseliä, jota haluat testata.
  3. Kirjoita kolmannen osapuolen palveluntarjoajan antama pikseli-SDK Koodi-osiossa pikselin koodin loppuun.
  4. Klikkaa Tallenna.
  5. Avaa verkkokaupassasi sivusto ja tarkista verkkovälilehtesi varmistaaksesi, että kolmannen osapuolen palveluntarjoajan SDK:n URL on latautumassa.
  6. Valinnainen: Jos kolmannen osapuolen pikseli-SDK ei lataudu, tarkista hiekkalaatikossa, onko JavaScript aiheuttanut ajonaikaisia virheitä. Voit esimerkiksi valita Chromessa tietyn iFramen, jonka konsolin lokit tarkastetaan, ja sitten rajata lokit tiettyyn testattavaan pikseliin. Lisätietoja JavaScriptin ajonaikaisten virheiden tarkistamisesta Chromessa on Chromen Debug JavaScript -dokumentaatiossa.

Jos kolmannen osapuolen pikseli-SDK ei lataudu testauksen aikana, voit saada tukea ottamalla yhteyttä kolmannen osapuolen pikselin tarjoajaan.

Muu kolmannen osapuolen pikselin SDK testaaminen

Jos haluat testata, onko kolmannen osapuolen pikseli SDK alustettu tai kerääkö se tapahtumia, katso kolmannen osapuolen pikselintarjoajan dokumentaatiota.

Jos haluat testata, kerääkö pikseli-SDK tapahtumia, voit saada kehotteen tarkistaa selaimesi verkkovälilehti. Verkkovälilehden tarkistamisen vaiheet riippuvat käyttämästäsi verkkoselaimesta. Jos esimerkiksi haluat tietoja Google Chromen Google Chrome -selaimen verkkovälilehden tarkistamisesta, katso Chrome for Developers Inspect network activity -dokumentaatiota.