App-pixels

App-pixels zijn scripts die zijn geïnstalleerd als onderdeel van een app of verkoopkanaal van derden. Deze pixels worden aangemaakt door de eigenaar van de app, en zijn zo ingesteld dat ze een strikte, geïsoleerde omgeving in je winkel gebruiken. De geïsoleerde omgeving (ook wel een sandbox genoemd) gebruikt door Shopify beheerde API's om gegevens te verzamelen of op te halen, waardoor de totale impact op de prestaties, beveiliging of privacy of je website zo klein mogelijk wordt gehouden.

Wanneer je een app installeert die app-pixels heeft, is het jouw verantwoordelijkheid om te weten welke informatie deze pixels verzamelen en om de juiste tools in te stellen om toestemming van de klant te verkrijgen voordat je gegevens gaat verzamelen.

App-pixels beheren

Geïnstalleerde app-pixels worden vermeld in het gedeelte Klantgebeurtenissen van het Shopify-beheercentrum.Klik op het tabblad App-pixels om de app-pixels te bekijken die op je website zijn geïnstalleerd.

Klik op de naam van de app-pixel om de gegevenspagina voor de app te laden.

Je kunt de machtigingen bekijken die een app of verkoopkanaal in je winkel heeft. Klik in het pixels-manager op de knop ... en selecteer Machtigingen weergeven. Er wordt een volledige lijst weergegeven van waartoe de app of het verkoopkanaal toegang heeft en wat de app of het verkoopkanaal in je winkel kan doen.