Aangepaste pixels

Je kunt aangepaste pixels toevoegen om marketing- en analytics-inzichten aan te sturen. Pixels kunnen campagneprestaties meten, conversies volgen en automatisch doelgroepen opbouwen op basis van gedrag. Deze informatie wordt gebruikt door apps van derden om te bepalen welke advertenties relevant zijn voor je klanten.

Aangepaste pixels kunnen worden toegevoegd als de service waarvoor je klantgegevens verzamelt geen app heeft.

Voordat je begint

Voordat je een aangepaste pixel toevoegt, lees dan de volgende gegevens goed om er zeker van te zijn dat je begrijpt hoe je je pixel configureert: